Chce kupić PAjero z 1991 3.0 |
Autor |
Wiadomość |
axit
Nowy Forumowicz
Auto: szukam Outlandera
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2008, 20:08 Chce kupić PAjero z 1991 3.0
|
|
|
Na wstępie witam wszystkich mam nadzieję że juz niedługo zawitam tutaj na stałe. A teraz do sedna mam zamiar przygarnąć tego pajero
W razie gdyby link nie działał:
Pajero z 91 roku, silnik 3.0 V6 + LPG sekwencyjne, skrzynia automatyczna, niecałe 250 kkm.
Co sądzicie o tym autku. Mieszkam niedaleko więc jutro się wybieram je oglądać (jak się uda)
Wszselkie opinie mile widziane na co zwracać uwagę. Wszelkie rady mile widziane. |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 368 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 11-11-2008, 21:41
|
|
|
Axit - autko ma 18 latek - Niemcy to taki dziwny naród który jak kupuje auto to nim jeździ więc przebiegiem się za bardzo nie sugeruj-natomiast to widac już na zdjęciach rzuc okiem na zderzak z obydwu stron wygląda jakby nie pasował , powinien jednak przechodzic w linie prawie ciągłą z nadkolem a on odstaje -napisałeś że szukasz pajero ale nie wiadomo czym jeździsz teraz -w pajero można się zakochac wiem to po sobie natomiast to jest starsza generacja silnika i niestety "lubi wypic" cena jak najbardziej atrakcyjna jeżeli jest sprawny jak piszą to będziesz miał z niego pociechę- ale cudów nie wymagaj- jak pisałem autko nowe nie jest więc z kosztami musisz się liczyc - wymiana rozrządu oraz filtrów i oleju w silniku, pasków - to około 1200 zeta- następnie olej w mostach i skrzyni biegów - jeżeli trzeba wymiana sprzęgła~ jakieś 800 -więc dokładnie oglądaj , pytaj a jak kupisz to miłego użytkowania i pamiętaj to on chce sprzedac a nie ty kupic-ale w u mnie ta opcja się nie sprawdziła |
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
axit
Nowy Forumowicz
Auto: szukam Outlandera
|
Wysłany: 12-11-2008, 20:49
|
|
|
Panowie dziękuje za opinie - teraz ja się zwami podzielę. Samochodzik wygląda faktycznie jak by dostał kopa w du.ę i to dobrego. Właściciel mówił że o coś tam zahaczył jak cofał Zrobiony średnio dobrze. 250 kkm to on miał jakiś czas temu.
BTW nawiązują do pytanie powyżej - pomykam sedanem DAEWOO Nubira, ale od jakiegoś czasu szukam czegoś z napędem na 4-y łapy. Na początek niekoniecznie w 100% teren. I jeszcze jedno moja nubirka jest o niebo lepsza od tego Pajero.
Pozdrawiam jak bede potrzebował info to do was zaglądnę. |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 368 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 12-11-2008, 22:07
|
|
|
Pytam czym jeździsz nie ze względu na "wywyższanie" tylko ze względu na spalanie- jeżeli jeździsz jak napisałeś nubirą to trochę łatwiej będzie ci przełknąc spalanie pajero 3.0 v6 niż gdybyś jeździł np corsą 1.2 |
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 21-11-2008, 23:10
|
|
|
Czy to nie to tym Pajero dyskutowaliście
http://allegro.pl/show_item.php?item=481142985
Pytam, bo teraz sam zamierzam się wybrać go pooglądać.
To, że z tyłu amorki są do wymiany mnie nie przeraża, bo i tak całe zawieszenie poszło by do wymiany, a dodatkowo 5-7 cm w górę
Spalanie trudno, ale za wiele tym to bym nie jeździł. Żona 2-3 razy w tygodniu parę ulic dalej, a ja tylko w teren.
No i tu pojawia się zonk. Dłuuugość
Do tej pory szukałem 3-drzwiowego, w automacie, ale kicha.
Raz - niewiele tego. Dwa - jak już jest to w takich pieniądzach i takim stanie, że szkoda z tego "syfa" robić |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|