|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Arti Ca0: i po Colcie |
Autor |
Wiadomość |
Arti_Ca0
Forumowicz
Auto: Colt CJO 1.3 '97
|
Wysłany: 03-03-2009, 19:11 Arti Ca0: i po Colcie
|
|
|
eh Ci co byli w niedziele na pewno kojarza czerwonego colta (bo byl tylko jeden). dzis w urzedzie chcialem go przerejestrowac i sie okazalo ze auto jest zajete przez komornika. zdebialem. szczescie w nieszczesciu sprawe zalatwilismy dzisiaj polubownie (pan oddal kase, zwrocil tez za podatek i oc). i tak zakonczyla sie moja krotka historia z coltem. co gorsza w okolicy nie ma ciekawego nastepcy... nie zegnam sie bo wroce tu mam nadzieje niebawem, na pewno z Colcikiem:)
nawet przez mysl mi nie przeszlo ze takie cos mi sie zdarzy. ja mam nauczke, dla was MitsuManiacy przestroga zeby chyba jednak sprawdzac rowniez i to (w wydziale komunikacji).
do zobaczenia na drodze! |
|
|
|
 |
stary alfer
Mitsumaniak Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2009, 21:07
|
|
|
Arti_Ca0 napisał/a: | okazalo ze auto jest zajete przez komornika. |
Łomatko
Cholera jest to niby do sprawdzenia tylko kto to sprawdza...
Arti_Ca0, szukaj!!! Rzucaj propozycje w dziale chcę kupić colcinę, ekipa wspomoże |
_________________ Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego,
2. ...
Ogarniam prawy ALT |
|
|
|
 |
Arti_Ca0
Forumowicz
Auto: Colt CJO 1.3 '97
|
Wysłany: 04-03-2009, 21:33
|
|
|
no teraz po miesiacu uzytkowania i zglebiania wiedzy na forum jestem nie co bogatszy o wiedze:) np wiem jak brzmia panewki:p ale kurcze nie za wiele tych coltow poki co na rynku:) |
|
|
|
 |
Łukasz zs
Mitsumaniak

Auto: MISIO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-03-2009, 17:59
|
|