|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Osłona wewnętrzna... |
Autor |
Wiadomość |
BartekWu
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Diamante, 6G72 DOHC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 106 Skąd: Podwarszawa
|
Wysłany: 04-12-2008, 22:40 Osłona wewnętrzna...
|
|
|
....półosi napędowej z prawej strony przy skrzyni biegów. Czy to jest do dostania ? |
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2008, 09:45
|
|
|
Pewnie tak tylko zastanów się nad wymiana bo to wiąże się ze ściągnięciem półosi , dlatego jeśli guma jest ok to nie jest zasadne brać się za wymianę Jeśli natomiast widzisz ślady pęknięcia i zaolejenie w tym miejscu trzeba wymienić gdyż koszty są niewspółmierne. Miałem podobnie z przegubem kupiłem gumę czyli osłonę bo pojawił się smar na nadkolu a za tydzień takiej jazdy zimową pora kupiłem przegub bo już było za późno. |
|
|
|
 |
BartekWu
Forumowicz
|
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2008, 18:55
|
|
|
Ta z allegro powinna być ok przypuszczam te 2 mm jesteś w stanie naciągnąć. A jeśli nie to idź do sklepu motoryzacyjnego podaj wymiary i dobiorą ci coś takiego. Ja w sklepie płaciłem też około 25zł. |
|
|
|
 |
BartekWu
Forumowicz
|
Wysłany: 06-12-2008, 00:06
|