|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
DLA KORDIANA - Sesja zdjęciowa |
Autor |
Wiadomość |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-11-2008, 09:40 DLA KORDIANA - Sesja zdjęciowa
|
|
|
Do końca zbierania pieniędzy na leczenie Kordiana będziemy organizować sesje zdjęciowe, z których dochód zostanie przekazany na jego konto.
Sesje które mogę Wam zaoferować to sesje studyjne Was-mitsumaniaków (Waszych żon, dzieci, teściów, psów kotów i chomików i wszelakich innych) jak i plenery (jak wyżej, plus foty samochodów, Was z samochodami itp).
Cena takiej sesji to 50zł.
Moja propozycja nie dotyczy tylko Warszawy, jeśli jest ktoś zainteresowany spoza mazowieckiego, może jest przejazdem czy coś- na pewno da radę się spiąć , żeby sesja wyszła.
Nasze zdjęcia możecie zobaczyć na www.marmarstudio.pl . Czasem też wrzucam zdjęcia to tematu "chce powiedzieć, że...".
kontakt:
koszmarek 609 39 45 45
Maretzky 607 85 45 45
studio@marmarstudio.pl z dopiskiem "sesja Mitsumaniaki" |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
Ostatnio zmieniony przez akbi 07-11-2008, 10:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|