Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Centralny, lampki w kabinie, nie pamieta ustawien...
Autor Wiadomość
pack3r 
Nowy Forumowicz
profesor

Auto: Carisma II 1.8 GDI Hatchback
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-12-2008, 21:50   Centralny, lampki w kabinie, nie pamieta ustawien...

Witam!

Dzisiaj rano wsiadłem do samochodu, pojechałem do pracy... było wszystko ok, ale po pracy jak otwierałem samochód zauważyłem, że przestał działać centralny, nie działają lampki oświetlające kabine i bagażnik, zresetowały się przejechane kilometry, wszystkie ustawienia i na koniec zapaliła mi się lampka ABS.

Samochód akurat tej nocy stał na mokrej trawie i myślę że gdzieś dostała się wilgoć jak rano trochę zaczęło parować na dworze, kiedyś tam raz postawiłem to tylko obrotomierz przez chwilę świrował, ale mu przeszło.

Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki - te pod maską jak i w kabinie, przekaźniki tak samo.

Więcej nie wiem gdzie szukać, jest jakiś komputer za to odpowiedzialny?
jezeli tak to gdzie on się znajduję?

pozdrawiam!

[ Dodano: 10-12-2008, 09:56 ]
panowie pomocy!

Problem powraca co chwilę...
zauwazylem ze moze być to spowodowane lampką oświetlająca wnetrze samochodu, poniewaz gdy troche postoji samochod to wtedy kluczykime kręcąc centralnym normalnie działa, do czasu az nie otworze drzwi.
Tak samo jak siedzę w środku, centralny działa a jak zapalę ręcznie lampkę, przestaję wszystko.

Odpowiedz do tematu