|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dziwne stuki po wymianie osłony przgubu wewn. |
Autor |
Wiadomość |
tompi30
Nowy Forumowicz
Auto: GALANT EA5W 2.5 AUT.
|
Wysłany: 05-12-2008, 22:02 dziwne stuki po wymianie osłony przgubu wewn.
|
|
|
3 dni temu wymienili mi osłone przegubu wewntrznego prawego i po wymianie słychac wyraźne stuknięcie jak wrzucam wsteczny (automat) lub jak przyspieszam i puszcze gaz to samo stuknięcie i niewiem mam podejrzenie że cos nie tak z tym przegubem po złożeniu wcześniej ten sam zakład wymienił mi z lewej strony i wszystko było oki. jade do nich w poniedziałek na sprawdzenie co jest,, może jakieś podpowiedzi z waszej strony z góry dzięki |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6099 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 05-12-2008, 22:54
|
|
|
na dzień dobry to dokrec wszystkie śruby , moze cos nie jest dociągnięte jak to nie pomoze to dalsza weryfikacja |
|
|
|
 |
tompi30
Nowy Forumowicz
Auto: GALANT EA5W 2.5 AUT.
|
Wysłany: 08-12-2008, 17:54
|
|
|
no i miałeś racje się okazało że "fachowiec" słabo dociągnął śrube na piaście i był luz ale już ok |
|
|
|
 |
|
|