|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zegar swiruje i dziwna rureczka ? |
Autor |
Wiadomość |
arielos
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma
|
Wysłany: 18-12-2008, 20:38 zegar swiruje i dziwna rureczka ?
|
|
|
heh znowu mam problem i prosze o pomoc. Mam dwa pytania 1: tam gdzie jest zbiornik wyrownawczy to sa dwie rurki i jedna idzie do chlodnicy a druga .... no wlasnie gdzie ma isc druga bo u mnie to ona sobie spokojnie lezy luzem, czy ona mam za zadanie pobierac powietrze? a drugie to moj obrotomierz chodzi w caly swiat czytalem ze trzeba tam przetrzec styki i wogole ale ktos tam mial problem ze mu nagle spada a u mnie to on lazi jak chce i nie moge sie doszukac schematu zeby sie dostac do tych zegarow heh |
|
|
|
 |
sslay [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2008, 21:20
|
|
|
Nie powinienes miec zadnych obaw o te rurke ona ma tak wisiec,bo w razie gdybys mial za duzo wody w obiegu, przez ta rurke wyleci jej nadmiar. |
|
|
|
 |
Piwor
Mitsumaniak

Auto: 730d
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 43 razy Dołączył: 12 Paź 2008 Posty: 3444 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-12-2008, 00:06
|
|
|
arielos, rurka niech sobie wisi.
Aby dostać się do zegarów. Masz dwie śrubki w tym daszku od zegarów, odkręć je, następnie wyjmij osłonkę. Ukażą Ci się 3 śrubki. 1 na górze, 2 na dole, wykręć je i zdejmij ten przezroczysty plastik. Teraz, aby wyjąć zegary, złap za ramkę od zegarów i wyczuj gdzie dokładnie trzyma. Zdecydowanie ale nie za mocno szarpnij i już. Nie mam fotek, ale jak poszukasz na forum, to znajdziesz chyba w dziale FAQ. |
_________________ 01270/KMM
ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 - |
|
|
|
 |
arielos
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma
|