|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z MacPhersonem |
Autor |
Wiadomość |
wyzy
Nowy Forumowicz
Auto: kupno lancera VIII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-07-2017, 12:13 Problem z MacPhersonem
|
|
|
Witajcie.
Jestem posiadam Lancera CS0 z silnikiem 2.0 w wersji sport.
W ostatnim czasie pojawił mi się problem w prawym przednim MacPhersonie.
Problem wygląda w takim sposób, że przy skręcie mocnym kierownicą słychać sprężynę.
Po przyjrzeniu się problemowi okazało się, że w czasie skręcania sprężyna kręci mi się razem z górną częścią MacPhersona. I teraz mam do was pytanie czy ktoś miał taki problem? Oraz jakie części znajdują się w górnej części zawieszenia? Na pewno jest tam mocowanie ale po między mocowaniem a sprężyną ? Starałem namierzyć się tą część i znalazłem coś takiego.
czesc
Tylko teraz pytanie czy to jest właściwe i czy są tam jeszcze jakieś części?
Nie będę ukrywał, że chce zakupić części i zrobić to od razu abym nie musiał czekać na części.
Pozdrawiam
PS. Czy miedzy lancerami 1.6 oraz 2.0 (bez sportu) jest różnica w zawieszeniach?? Bo widziałem na forum wersje lancerów 2.0 bez wersji sport i miały inne zawieszenie podobno bardziej komfortowe. |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
|
|