Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Niecodzienny problem. Brak briefu. Co robic?
Autor Wiadomość
Mateusz2.5v6
[Usunięty]

Wysłany: 30-08-2009, 14:12   Niecodzienny problem. Brak briefu. Co robic?

Cześć. Czy ktos z was spotkal sie juz z takim problemem? co teraz zrobic?? Jutro sie wybieram do Niemiec,poniewaz mam jeden BRIEF(duży),ktory jest juz niewazny(UNGULTIG). Czego sie teraz spodziewac?? Czy ktos z was wyrabial duplikat?

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-08-2009, 17:33   

Jeśli masz nowy BRIEF, w formacie kartki A4 to, albo musisz dostać duplikat, albo ksero z wydziału komunikacji (niemcy) z pieczątką i wpisem o zaginięciu lub zniszczeniu oryginału.
Jeżeli masz stary BRIEF (składana książeczka) - to masz farta bo jego brak nic nie szkodzi. Pozdro.

FIESTA ST150

Mateusz2.5v6
[Usunięty]

Wysłany: 30-08-2009, 17:58   

Jak to? No wlasnie ja mam ten stary,ale po starym byl wyrabiany juz ten nowy w formacie A4,poniewaz ta skladana ksiazeczka ktora mam(brief) ma wszedzie poprzybijane pieczatki : UNGULTIG. Brief w formacie A4 oraz maly byl w banku podczas zakupu przeze mnie auta. Gosc-właściciel salonu samochodwego zapewnial mnie,ze jak wplaci pieniadze za auto,oni wydadza mu papiery,to od razu wymelduje auto i odesle papiery do mnie. Czekam juz 1.5 miesiaca i papierow nie ma dalej,a gosc twierdzi ze wyslal. Nie wiem co mam zrobic.. Jutro jade do Niemiec z tym starym briefem,oraz kopia malego+dokumentami od auta,zobacze co mi powiedza..

pawlos 
Mitsumaniak
Boski wiatr

Auto: EAxW
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-09-2009, 20:21   

i jak się sprawa skończyła ? wykupił auto z banku? masz papiery ?

Odpowiedz do tematu