|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
tuleja wahacza tylnego, tzw. sinenblok |
Autor |
Wiadomość |
tuzem [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 17:45 tuleja wahacza tylnego, tzw. sinenblok
|
|
|
Mam problem, zazwyczaj każdą część dostaję bez problemów. Potrzebuję tuleję wahacza tylnej belki, (wzdłużnego), tzw. sinenblok. Okazało się że nie ma tego kompletnie nikt. Mogę kupić używany wahacz za 100 ale nie wiem ile to pojeździ. Pewnie znów za parę miesięcy będę musiał ściągać kolejny ze szrotu. Obdzwoniłem wszystkich znanych mi dostawców którzy zawsze dostarczali mi części, nie ma tego nikt. pytanie: Czy ktoś wie jaki można wsadzić tam zamiennik, czasem można trafić coś, słyszałem że do Galanta wchodzi z którejś renówki. |
Ostatnio zmieniony przez tuzem 11-12-2008, 20:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
krzysius
Forumowicz
Auto: sigma 3000
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: legnica
|
Wysłany: 11-12-2008, 18:54
|
|
|
nie ma problemu z ta częścią tylko są dwa rodzaje dzwoń to ci pomoge 604410588.Chodzi ci o tuleje tylną wahcza przedniego,czy wahacza tylnej belki? |
|
|
|
 |
tuzem [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2008, 20:48
|
|
|
wahacza tylnej belki, dzwonie
[ Dodano: 15-12-2008, 17:42 ]
okazało się że krzysius jednak nie ma tego czego potrzebuję. Wciąż proszę o informacje |
|
|
|
 |
krzysius
Forumowicz
Auto: sigma 3000
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: legnica
|
Wysłany: 19-12-2008, 21:12
|
|
|
napisz do CUBUS89 Z tego co pamiętam to oferował mi ale ja na razie odmowilem pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|