|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o informacje :) |
Autor |
Wiadomość |
jerrylos [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2008, 15:57 Pytanie o informacje :)
|
|
|
witam
w zwiazku ze zakupilem nowe auto i ma ono wlepki mitsumaniaki na szybach i karoserii, jestem pewien ze poprzedni wlasciciel bral czynny udzial na naszym forum. chcialbym wam pokazac auto i zapytac co o nim wiecie
oto ono:
http://www.wrzuta.pl/obraz/4DKhFI7uQn/
http://www.wrzuta.pl/obraz/2yNVTsRLpI/
auto mialo wtedy jeszcze jakies beznadziejne srebrne wloty i srebrne lusterka. aktualnie wloty zdjete, a lusterka czarne. na zdjeciu wlot jest przylozony zeby mozna bylo poznac auto. samochod jest na blachach Kutnowskich (EKU). piszcie wszystko co o nim wiecie
moje gg: 6418464
e-m@il: jerrylos@vp.pl
no i PW |
|
|
|
 |
Tomasz82
Mitsumaniak

Auto: Colt c58 gti 2.0
Zaproszone osoby: 5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 677 Skąd: RAWA MAZ
|
Wysłany: 28-12-2008, 18:34
|
|
|
Kiedyś na spocie coltmani pod łodzią był chłopak takim coltem ale z tego co wiem to miał jakieś plany wobec tego colta.
Chciał swap robić bo się pytał a co do wlotów to miał jakieś tam święcące diody zakładać. |
_________________ Colt c58 gti 2.0
Nissan interstar 2.5 cdti
Fiat Albea (firma)
Honda TRX250 (qadomania)
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 28-12-2008, 18:40
|
|
|
jerrylos napisał/a: | w zwiazku ze zakupilem nowe auto i ma ono wlepki mitsumaniaki na szybach i karoserii, jestem pewien ze poprzedni wlasciciel bral czynny udzial na naszym forum | No to kupiłeś je i nie wiesz od kogo? |
|
|
|
 |
jerrylos [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2008, 22:06
|
|
|
Hugo napisał/a: | No to kupiłeś je i nie wiesz od kogo? |
no nie wiem, bo to kumpel kupil od niego, a ja po 2 tygodniach od mojego kumpla i nic nie wiem
a te wloty to zerwalem i mu chyba poczta wysle hahaha |
|
|
|
 |
|
|