|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Buty do koszykówki |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2009, 23:06 Buty do koszykówki
|
|
|
szukam butów do kosza...
gram w Reebok Ultura II, mają ponad 5 lat i powoli się sypią. Może kupiłbym coś też z Reeboka - Answer XII Invictus, ale może coś z MJ się rzuci w oczy?
Napiszcie, prosze w czym gracie, w czym wam się dobrze biega, nie mam na miejscu sklepów, żebym pooglądał więc tylko internet.
Termin zakupu - do września, bo latem nie mamy sali, a na asfalcie mogę grać w starych. Limit cenowy - żeby nie wariować - około 250zł, i raczej nie więcej, bo jakieś ubranko może sobie sprawię... |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 25-06-2009, 11:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
andi18
Mitsumaniak

Auto: Galant E52A 1.8 4G93+LPG 96'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-06-2009, 10:13
|
|
|
Ja parę lat już gram w adidasach tracy mcgrady, wyrwałem kiedyś w markecie za 80 zł , i bardzo sobie chwalę, aczkolwiek też już musze zmienić. Odradzam Ci Nike, kiepsko u nich ostatnio z jakością (no chyba że ze stanów kupisz). U nas moda na And1, każdy sobie chwali.
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli basketu. |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 25-06-2009, 10:46
|
|
|
And1 sa calkiem niezle chociaz dosyc twarde, ostatnio gram w And1 Rocket Mid i narazie jest ok chociaz mam wrazenie ze slabo po bokach trzymaja ale zobaczymy z czasem. Wczesniej gralem w Conversach i Reebokach (brak zastrzezen ) a teraz chce jeszcze kupic wlasnie adidasy tmac'i (z racji ze mu kibicuje ) |
|
|
|
 |
|
|