|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E32A 1.8] lusterka elektryczne |
Autor |
Wiadomość |
pheno
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi galant e32a
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-12-2008, 18:03 [E32A 1.8] lusterka elektryczne
|
|
|
na początek witam wszystkich Forumowiczów!
szukałem ale nie znalazłem: z czym wiąże się wymiana lusterek "manualnych" na elektryczne? lusterka i przełączniki już mam, interesuje mnie kwestia instalacji. w miejscu gdzie mają być zamontowane przełączniki jest "wolna kostka", podejrzewam, że właśnie do ich podpięcia, natomiast nie mam pojęcia jak jest z instalacją w drzwiach... jeśli to pomocne to posiadam wersję GLSi |
|
|
|
 |
siudii
Mitsumaniak 01221/KMM

Auto: Galant 2.0 GLSi 92r. BLOS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 244 Skąd: RadoMM
|
Wysłany: 23-12-2008, 22:12
|
|
|
Cała instalacja powinna być. W drzwiach od wnętrza samochodu pod tą trójkątną zaślepką przy lusterku są dwie wtyczki jedna od sterowania lusterkiem, druga od ogrzewania. Jeżeli tych wtyczek nie ma to trzeba by ściągnąć tapicerkę z drzwi i tam ich poszukać. Sprawdź jeszcze czy jest bezpiecznik odpowiedzialny za to. |
|
|
|
 |
|
|