Numizmatyka - nieaktualne |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-06-2006, 15:22 Numizmatyka - nieaktualne
|
|
|
Szukam osob w jakikolwiek sposob zwiazanych z ta branza.
Posiadam adres monety.pl i zastanawiam sie czy da sie zarobic organizujac na nim ciekawy serwis czy lepiej go pchnac za kilka tys. zl. Pytanie jest dosc pilne bo jest chetny na domene i musze mu dac odpowiedz w ciagu najblizszych dni. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
Ostatnio zmieniony przez arekp 05-07-2006, 18:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 10-06-2006, 02:25
|
|
|
Hm... W dzisiejszych czasach rzadka pasja. Mam tatę, który bardzo głęboko siedzi w temacie, sam jest kolekcjonerem. Niestety przedwczoraj wyjechał z granicę i dosyć długo go nie będzie. Proponuję popytać w dobrych antykwariatach o namiary na giełdy numizmatyczne - w takich miejscach z pewnością znajdziesz zainteresowanych tematem. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 10-06-2006, 08:21 Re: Numizmatyka
|
|
|
arekp napisał/a: | Posiadam adres monety.pl i zastanawiam sie czy da sie zarobic organizujac na nim ciekawy serwis czy lepiej go pchnac za kilka tys. zl. |
Arku adresik spoko. . Żeby stworzyc serwis jakis i miec z teo pieniążki powinines miec jakies pojecie na ten temat. Jak za zbytnio Cię to nie interesuje to opchnij to. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 10-06-2006, 11:25
|
|
|
Prawda jest taka, ze temat mnie calkowicie nie interesuje. Interesuje mnie zarobek na adresie - w koncu po to skupuje domeny
Sek w tym, ze potrzeba kogos zaufanego kto uczciwie powie czy na tej branzy sie zarabia i mniej wiecej w jakich granicach - w zwiazku z tym musi to byc ktos, kto w tym siedzi.
Adresu tez szybko pozbyc sie nie musze bo pewnie w ciagu 2-3 lat zaproponowana kwota wzrosnie 3-4 krotnie.
[ Dodano: 05-07-2006, 18:55 ]
Sprawa juz nieaktualna Domena poszla do nowego wlasciciela. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|