|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E33A 2.0] Dmuchawa/Nawiew |
Autor |
Wiadomość |
PAVEU
Mitsumaniak MitsuManiak:)

Auto: '89 E33A 4G63 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 173 Skąd: Loobleen, 10-ta
|
Wysłany: 29-12-2008, 19:56 [E33A 2.0] Dmuchawa/Nawiew
|
|
|
Witam. Jakis czas zbieram sie z tym tematem zeby go napisac ale jakos zawsze bylo cos innego do zrobienia Sprawa dotyczy dmuchawy/ nawiewu. Otoz nie dziala mi ona na pierwszym biegu a na pozostalych chodzi sobie jak powinno. Ostanio tez zauwazylem ze "moc dmuchania" na poszczegolnych biegach jakby spadla (kiedys wywalalo z tych kratek tego powietrza ze hej a teraz to sobie tak o "dmucha"). Moje pytania to :
1.jak naprawic 1wszy bieg dmuchawy
2.jak wzmocnic sile nadmuchu.
AHA jeszce mi sie przypomnialo...Wydaje mi sie (jak bedzie wolne to sprawdze) ze chyba mam padniety czujnik temperatury (ten 2pinowy) stad pytanie czy moze miec to wplyw na temperature powietrza wlatujacego do kabiny ?
pozdrawiam! |
_________________ PROUD E33A OWNER  |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11176 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 29-12-2008, 21:05
|
|
|
PAVEU napisał/a: | 1.jak naprawic 1wszy bieg dmuchawy |
Pewnie przełącznik się wypalił.
PAVEU napisał/a: | Wydaje mi sie (jak bedzie wolne to sprawdze) ze chyba mam padniety czujnik temperatury (ten 2pinowy) stad pytanie czy moze miec to wplyw na temperature powietrza wlatujacego do kabiny ? |
Nie powinno mieć wpływu PAVEU napisał/a: | .jak wzmocnic sile nadmuchu. |
Sprawdż ładowanie akumulatora
Pozdrawiam |
|
 |
pem77 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2008, 11:00
|
|
|
troche z innej beczki ale tez w temacie....
mam pod siedzeniami przednimi wyloty powietrza na tył
ale w żadnym z ustawień tam mi nie dmucha
co może być tego przyczyną
a co do powyższego to obroty wiatraka regulowane są rezystorem
i to on właśnie wyzionoł ducha na 1 biegu ( na 1 ma największą rezystancje)
do tego prawdopodobnie obroty ci zwalniają bo kończą sie szczotki na silniku wiatraka. |
|
|
|
 |
|
|