Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:34
[EAx 97-04] prośba o opinię Gala
Autor Wiadomość
chejron 
Nowy Forumowicz

Auto: w trakcie poszukiwań
Wysłany: 06-01-2009, 17:46   [EAx 97-04] prośba o opinię Gala

Czy ktoś z kolegów oglądał to auto, jakiś czas temu było wystawione podobne i nie wiem czy ten sam?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7407391

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2009, 18:14   

Zdjęcia w bardzo słabej jakości i nie wiele da się powiedzieć na jego temat......niewiele widać......

chejron 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-01-2009, 23:19   

fakt, wszystko mało widoczne, a może ktoś spojrzeć na tego:

http://otomoto.pl/mitsubi...y-C7441244.html

lub:

http://otomoto.pl/mitsubi...y-C7442558.html

może ktoś go widział na żywo?

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2009, 05:34   

Pierwszy link to nawet nie masz co myśleć.....malowane drzwi kierowcy, i kupa rys i zagniotek dookoła........poza tym.....105 tyś przebiegu w aucie z roku 98 :shock: Kto w to uwierzy?

co do drugiego.....

Cytat:
Dodatkowe informacje:

sprowadzony, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce

Bardzo jest bezwypadkowy. Brak jakichkolwiek emblematów z tyłu, a do tego różniący się kolor tylnej klapy i błotników względem drzwi......

Cytat:
AUTO JEST NA ALUFELGACH 16` NA KTÓRYCH SĄ ZIMOWE OPONY CENA NIE OBEJMUJE ALUFELG !!!!!!!!!!!!!!

Kiedy to oryginalne felgi............

puntspusy 
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-01-2009, 07:03   

Forest_Taft napisał/a:
Bardzo jest bezwypadkowy. Brak jakichkolwiek emblematów z tyłu, a do tego różniący się kolor tylnej klapy i błotników względem drzwi......

ty to masz oko, wg mnie to cien ktory tak akurat niefortunnie sie rzucil na lewy tylny blotnik
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2009, 10:38   

puntspusy napisał/a:
to cien ktory tak akurat niefortunnie sie rzucil na lewy tylny blotnik

Gdzieś już pisałem, że lakiery metaliczne i perłowe mają inne odcienie jak się patrzy na nie z boku (pod kątem). Nazywa się to bokiem lakieru lub jak kto woli marginesem....

W tym przypadku, cały gal ma bok/margines o kolorze jasno niebieskim.......a tylny błotnik.....zielonym.......więc dam sobie głowę uciąć że tylny lewy błotnik, tylna klapa, zderzak, prawy tylny błotnik były malowane.....

puntspusy napisał/a:
ty to masz oko

Ja maluję (pomocnik lakiernika i blacharz ze mnie jest)........więc znam temat i wiem jak patrzeć....
BTW.....Potraktowałem to jako komplement.

rick 
Mitsumaniak

Auto: EA2W 2.0Pb+lpi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-01-2009, 12:17   

ten pierwszy z łodzkiego był bity. wiem bo byłem go oglądac.

chejron 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 07-01-2009, 18:00   

rick napisał/a:
ten pierwszy z łodzkiego był bity. wiem bo byłem go oglądac.

i dlatego lubię to forum bo chłopaki jak mogą to pomogą, dzięki za info

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi