Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem
Autor Wiadomość
sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-05-2006, 16:46   Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem

Ja wiem, ze wszyscy kochamy Miśki, ale pewnie tez wielu z nas interesuje sie kopana.
Dzisiaj Polacy graja sprawdzian z Kolumbia, a juz za chwilke wystartuje najwieksze pilkarskie swieto z Polska jako uczestnikiem.
Dlatego zakladam temacik, w ktorym mam nadzieje bedziemy mogli sie podzielic wrazeniami, przemysleniami i moc pochwalic najlepszego napastnika zblizajacych sie mistrzostw - naszego Rasialdo :lol:

Poooooolska gola !
Ostatnio zmieniony przez 12-07-2006, 10:33, w całości zmieniany 4 razy  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 30-05-2006, 16:52   

Sruba dobry pomysł. Baaardzo dobry.
Proszę wszystkich o pisanie tylko tu postów dotyczących MŚ.
Niestety ja obstawiam zakończenie udziału naszej Repezentacji w MŚ na pierwszej rundzie....

Dodałem ankietę.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 30-05-2006, 17:19   

Mnie mówiąc szczerze piłka szmaciana nie obchodzi - mieszkałem przez 15 lat w sąsiedztwie (wcale nie bliskim) stadionu Polonii-Warszawa - efekt - pomazana klatka, wybite po którymś meczu WSZYSTKIE okna na parterze (5 mieszkań) + kilkanaście okien wyżej, zdemolowany maluch jeszcze wtedy mamy.... Ostatnio każdy mecz zabezpiecza więcej policjantów niż jest kibiców - nie idzie odebrać małej z przedszkola.......

Jestem za delegalizacją tego "sportu", bo koszty społeczne są zdecydowanie większe niż zyski, a zabezpieczenie przed HOŁOTĄ kiboli przecież też realizowane jest z NASZYCH podatków.

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 30-05-2006, 17:51   

oo fajny topic :)

Co do naszej reprezentacji z jej składem mundialowym, to wolę to przemilczeć i też w brasilianę w wykonaniu naszych nie wierzę, choć wydaje mnie się, że sprawią choć w jednym meczu miła niespodziankę, i dziwnie mi się wydaje, że z gospodarzami...
P.S. już nie mówi się "totalna pomyłka" tylko "totalny janas" to tak ad. powołanej kadry :mrgreen:

McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Wysłany: 30-05-2006, 17:58   

JA JESTEM PIERWSZYM OPTYMISTĄ 8)

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 30-05-2006, 19:32   

Chooper napisał/a:
wydaje mnie się, że sprawią choć w jednym meczu miła niespodziankę,

W tym ostatnim. O pietruszkę.

Może zmienić w ankiecie: "piłka mnie nie interesuje" na :arrow: "zwisa mi to".
Wszak pytanie mówi o przejściu do II grupy.

Czas od czasu piłkę na dobrym poziomie można obejrzeć :)

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 30-05-2006, 20:04   

Sruba, :D Ja uważam za założenie takiego tematu za bardzo dobry pomysł, pewnie dlatego że sam miałem taki zamiar - no cóż spóźniełem się.
Co do wypowiedzi Bartka to uważam że nie miał on doczynienia z "piłką" tylko z debilami, którzy również chodzą na stadiony - niestety najwięcej ich własnie na piłce nożnej.
W drugiej dyscyplinie w Polsce - żużlu - naszczęście jest ich niewielu.

... mocno wierzę w naszą reprezentację, ale póki co Polska-Kolumbia 1:2 :cry:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 30-05-2006, 21:08   

akbi napisał/a:
ale póki co Polska-Kolumbia 1:2 :cry:

... Janasowi dziękujemy....

Bardzo ale to bardzo bym chciał żeby Nasi pokazali dobrą piłkę na mundialu, jednak jestem realistą i nie daję im większych szans. A przynajmniej nie w tym składzie.
Może kiedyś....

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 30-05-2006, 21:09   

a to teraz jakies mistrzostwa beda ?? :mrgreen:

Chooper 
Mitsumaniak

Wysłany: 30-05-2006, 21:14   

po dzisiejszym spotkaniu odwołuję moje przypuszczenia...gdyby w grupie z nami był Luxemburg, San Marino i Wyspy owcze, to może, ale po dzisiejszym spotkaniu, to przeciwnik nawet nam nie potrzebny aby przegrać.

Janas żalił się po meczu, że powodem btyło zmęczenie piłkarzy po zgrupowaniu. Zawsze myślałem, że zgrupowanie jest po to, aby się wzmocnić i podbudowac przed meczem....

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 30-05-2006, 21:47   

po tym co pokazali w meczu z Kolumbia... no coz... optymizmem to nie napawa.
z drugiej strony, kiedys w dobrych pilkarsko dla Polski czasach, nasza repra tez przegrywala sparingi przed mundialem i to w kiepskim stylu, a pozniej przywiezli braz. ale wtedy trenerem byl p. Górski...
zobaczymy co pokaza z Chorwacja.
a pozniej 3, max 4 mecze i do domu (bo jakos nie widze szans na przejscie Anglii, badz Szwecji w II rundzie).

Chooper 
Mitsumaniak

Wysłany: 30-05-2006, 21:53   

moznaby sie zgodzić, ale oni z meczu na mecz grają coraz gorzej...

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 30-05-2006, 21:56   

Chooper napisał/a:
Janas żalił się po meczu, że powodem btyło zmęczenie piłkarzy po zgrupowaniu. Zawsze myślałem, że zgrupowanie jest po to, aby się wzmocnić i podbudowac przed meczem....

Niekoniecznie. Jeżeli pracowali nad siła to moga miec w nogach trochę zmęczenia.

Nie chce tu bronic trenera bo mecz był tragiczny ale powiedzmy sobie szczerze że lepszych piłkarzy nie mamy. No poza Dudkiem który przynajmniej jako dobry duch drużyny powinien pojechac. Choc słyszałem że nie jedzie za swoją książkę, w której opisał życie naszych piłkarzy,

Franek - zdażyło mi się kiedyś grac przeciw niemu (ehhhhhhh złota drużyna Karalusa Frankowski, Citko Piekarski Mistrzostwo Polski Juniorów) i mam ogromny sentyment do niego to jednak tu zrobił Janas słusznie. Napastnika rozlicza się z bramek a Tomek zdobył ostatnią w Grudniu?? Trochę dawno. Choc tez prawda że co tu robi Brożek :shock:

Bartek, poleciałeś na maxa z

Bartek napisał/a:
Jestem za delegalizacją tego "sportu", bo koszty społeczne są zdecydowanie większe niż zyski, a zabezpieczenie przed HOŁOTĄ kiboli przecież też realizowane jest z NASZYCH podatków.

ale jak mieszkasz koło stadionu to się nie dziwie. :? . Powinni zrobic tak jak w Anglii ostre kary, i finansowe i więzienia prawdziwe zakazy stadionowe itp
NA meczach jest (a raczej może byc) fantastycznie. Pamietam jak miałem kilka lat i mój ojciec zabierał mnie na mecze Jagielloni. 30 tys ludzi atmosfera super. Niestety teraz to strach iśc samemu na mecz nie mówiąc o zabieraniu dzieci. Ale to już zależy od naszego prawa i policji jak szybko zostanie to poprawione.

co do szans naszej kadry ja wierze że uda nam się awansowac dalej

Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Wysłany: 30-05-2006, 22:13   

Żadnego zainteresowania piłką nożną ani żadną inną. Jedyny sport jaki oglądam to relacje z zawodów wędkarskich w dyscyplinie muchowej :) ew spinning. :mrgreen:
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 30-05-2006, 22:22   

a ja ciesze sie ze oddalem/odstapilem swoj bilet na polska ekwador dla znajomego bo to co dzis zobaczylem to TRAGEDIA!!
jak tak dalej pojdzie to nie wygraja zadnego meczu i zajma ostatnie mejsce w grupie (i pewnie tak bedzie).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi