|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak Prądu na świecach |
Autor |
Wiadomość |
Premieros
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.9TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 106 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 13-01-2009, 20:53 Brak Prądu na świecach
|
|
|
Witam problem polega na tym że znikł prąd na świecach... Silnik ma mały remont bo się rozsypał ale to inna bajka... po założeniu przewodów do świec z początku kręciło i jakoś tam prawie odpalało ale stało się tak że jakoś jeden z przewodów dotkną chyba silnika i coś padło bo prądu.
Teraz pytanie co to może być, skoro sprawdzałem wszystkie bezpieczniki - są dobre, choć mogę się mylić i jakiś przeoczyłem tylko który to skurczybyk jest?? czy może jakiś przekazik jest za ten prąd odpowiedzialny ?
//Temat do zamknięcia - przepalił się jedyny bezpiecznik którego nie sprawdziłem - ten zaraz przy klemie akumulatora "80,Amper" - swoja droga zaiteresowanie tematem ogromne |
|
|
|
 |
|
|