[Cari 1.8] trzecie światło stopu |
Autor |
Wiadomość |
darek120 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2007, 17:33 [Cari 1.8] trzecie światło stopu
|
|
|
Witam wszystkich
Jestem posiadaczem carsmy 1.8 GLS exclusive . moja carisma mniała zamontowany oryginalnie ( tak myślę ) spojler na tylnej klapie w tym spojlerku jest mniejsce na światło stop ale zamiast światła jest przykręcona zaślepka na cztery sróbki . Moje pytanko jest takie , czy ja mogę gdzieś dokupić takie światełko jeżeli tak to gdzie lub może któryś z forumowiczów jest posiadaczem światełka i jest mu zbędne to chętnie odkupię . Spojler jest standardowy jest też na nim wytłoczone od spodu napis mitsubishi . W razie jakichś pytań mogę wysłać na maila zdjęcia .
Bedę bardzo wdzięczny za pomoc
pozdrawiam
Darek |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
darek120 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2007, 18:44
|
|
|
Na allegro ciężka sprawa musiałbym znaleźdź najlepiej producenta który handluje takimi spojlerami wtedy może dokupiłbym samo światło stopu |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
robert123
Nowy Forumowicz
Auto: lancer kombi 2,0 2003
|
Wysłany: 09-03-2007, 22:33
|
|
|
jeśli jest to oryginał to spytaj w ASO |
_________________ była carisma był galant jest lancer |
|
|
|
 |
czarek1005 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 14:17 światło stopu
|
|
|
witam ja też kopię wszędzie za takim światłem i nic może gdzieś na szrocie albo po wypadku cari jak byś znalazł to napisz a też dam znać jak coś znajdę . pozdrawiam czarek |
|
|
|
 |
Elektrownik [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2009, 13:02
|
|
|
Hello! Mam taki problem. Kilka dni temu przestało świecić trzecie światło stopu, a więc rozebrałem je. Wziąłem miernik i sprawdziłem napięcie na ostatniej kostce. Napięcie jest, ale jak podłączam trzeci stop to ginie. Jak podłączam trzecie światło bezpośrednio pod aku to świeci. Nic z tego nie rozumiem!!! |
|
|
|
 |
barthez2183
Mitsumaniak 01354/KMM

Auto: Carisma 1.9 DID, XF106.460
|
Wysłany: 18-01-2009, 19:50
|
|
|
U mnie było to samo,sprawdź czy nie masz przerwanego kabla w tej gumie między klapą a budą,tak było z moim stopem. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
|