|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 21-01-2009, 18:23 |
zapalająca sie lampka Check |
Autor |
Wiadomość |
Wieś
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 GLS TD. 1997
|
Wysłany: 13-12-2008, 14:26 zapalająca sie lampka Check
|
|
|
Witam. zakupiłem Carisme z roku 1997 z silnikiem 1.9 DTI a z oznaczeniem GLS TD. po przejechaniu kilku k/m lampka się zapala potem gasnie i znowu się zapala... w mocy samochodu nie ma żadnej różnicy, komputer wygrywa błąd 6G. bardzo prosze o pomoc w tej sprawie... z góry dziekuje |
|
|
|
 |
maciej76
Mitsumaniak

Auto: Civic
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Posty: 367 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: 21-01-2009, 14:43
|
|
|
Zaświeciła mi się nagle kontrolka "check engine" Auto działa bez zastrzeżeń. Spalanie śr. 7.9 l
Nie odczuwam też spadku mocy ani nie ma innych niepokojących objawów. Ma ktoś teorie co może być przyczyną. Cari po lifcie pod kompa to chyba tylko w serwisie podepną, a za bardzo nie uśmiecha mi się ich odwiedzać. Może można samemu coś sprawdzić, zaradzić? |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 21-01-2009, 18:23
|
|
|
Wieś,
mamy na forum taki temat w dziale carismy , gdzie jest opisane jak diagnozować błędy i tam można składać takie pytanka odnośnik
maciej76, to samo tyczy się Ciebie z tą różnicą, że nie jesteś na forum od wczoraj i powinieneś znać panujące tu zasady stąd RB. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
|
|