|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] COLT nie odpala!! |
Autor |
Wiadomość |
Daniel_B [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2009, 14:35 [CA4A 1.6] COLT nie odpala!!
|
|
|
Witam Wszystkich!
Proszę o pomoc, bo mam problem z moim colcikiem mianowicie nie moge go odpalić... Zostawiłem samochód w poniedziałek i wczoraj próbowałem go odpalić, a tu niestety nic. Przekręcam kluczyk, normalnie świeci się CHECK ENGINE i gaśnie, przekręcam dalej i kręci również normalnie tyle że nie chce odpalić, nie wiem co robić, jaka to może być przyczyna??Może wilgoć...?POMÓŻCIE!! |
|
|
|
 |
gitarr [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2009, 14:52
|
|
|
Prawdopodobnie uszkodzony moduł zapłonowy. Raczej typowa usterka w tym silniku. Ja też wymieniałem. Możesz też wymienić kondensatory w komputerze. Koszt nie wielki, a to też może być przyczyną. |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2009, 14:58
|
|
|
w czwartek mialem to samo. Krecilem az mi aku padl (dosyc szybko padl wiec u mnei moze to bylo rpzyczyna) i po ponownym wlozeniu naladowanego samochod normalnie odpalil. Nie pisze ze to jest rozwiazanie Twojego problemu tylko ze ja mialem taka przyczyne i sie dolaczam do tematu heh |
|
|
|
 |
|
|