|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Listwy przyokienne - ozdobne |
Autor |
Wiadomość |
ko5a
Forumowicz

Auto: LANCER 1.8 + podtlenek gazotu
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-07-2011, 11:02 Listwy przyokienne - ozdobne
|
|
|
Jedna z listew ozdobnych, tych w drzwiach pod szybą cały czas mi wyskakuje z zaczepów, a dokładniej to nawet chyba nie wskakuje, sprawdzałem zaczepy (te takie białe platikowe) i są całe.. dziwne.
czy ktoś z Was miał ten problem? jak to poprawić? czy po prostu chamsko przykleić i mieć spokój? |
Ostatnio zmieniony przez tyku 10-03-2015, 12:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
megauchuch
Mitsumaniak 03256/KMM

Auto: Mitsubishi Lancer SB 1.8 143km
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2015 Posty: 124 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-03-2015, 12:06
|
|
|
czy ktoś z Was Panowie montował te listwy przyokienne : http://allegro.pl/listwy-...4821957592.html
jak efekt ? ponieważ są one nieoryginalne , interesuje mnie również czy dobrze pasują.
prosze o info, z góry wielkie dzięki
[ Dodano: 17-03-2015, 20:17 ]
Halo Panowie ?? na pewno ktoś ma to u siebie .. dajcie znać |
|
 |
oEdGein
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 26-01-2019, 16:56 Demontaż listw przy oknach
|
|
|
Witam
Niestety nie znalazłem tematu w którym uzyskałbym odpowiedź na moje pytania , więc jeśli coś takiego już istnieje to proszę o przeniesienie .
Mianowicie chodzi o srebrne listwy które są przy szybach bocznych , chciałbym je zdemontować . Z tego co zauważyłem to na pewno da się je zdemontować , lecz nie wiem jak zaczepy są umiejscowione i nie chciałbym ich połamać .
Czy ktoś juz demontował te listwy i wie jak to "bezpiecznie" zrobic ?
Może ktoś gdzieś znalazł filmik z takim demontażem ? |
|
|
|
 |
|
|