|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Namiary na najtańszego lakiernika w Polsce |
Autor |
Wiadomość |
gulon [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2009, 12:03 Namiary na najtańszego lakiernika w Polsce
|
|
|
Może poszukamy najtańszego lakiernika z Polsce?
Od roku planuję oddać mojego miśka na lakiernię, żeby całą budę od nowa mi pomalowali.
Wiem, że ceny mogą się strasznie różnić i dlatego jak bym miał 1000zł taniej to mógłbym ode mnie z Olsztyna pojechać na lakiernię nawet do Zakopca, byle było tanio i dobrze.
Za ile widzieliście najtańsze malowanie całej budy?
Ewentualnie nie wiecie ile może wyjść wymiana całej budy z jakiegoś innego?
Ile może kosztować buda i robocizna do tego? |
|
|
|
 |
kungfumiszcz
Mitsumaniak

Auto: Galant 2000 ST.W GLS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2008 Posty: 120 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 30-01-2009, 17:53
|
|
|
badaj na gutkowie. za przejadem w lewo i do samego konca, robilem u nich blotnik i byli calkiem znosni cenowo. ale nie wydaje mi sie zebys pomalowal calosc za 1000pln |
_________________ do or do not, there's no try |
|
|
|
 |
Miroslaw1305
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt CJO 1,3 1997
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 474 Skąd: Kępno
|
Wysłany: 30-01-2009, 18:09
|
|
|
liczą około 150 - 200 zł od elementu .Jak całość to taniej .Jednak jak robicie malowanie dla siebie to nie warto szukać najtańszego tylko najlepszego lakiernika ,który nie spiepszy roboty .Ceny lakierów , podkładów i szpachli są różne.Jeśli chcecie tanio to niekoniecznie dobrze.Decydując się na lakierowanie musimy zdecydować na jak długo powłoka lakiernicza ma nam starczyć .Czy do giełdy .aby opchnąć samochód -czy na kilka lat jak jest u posiadaczy miśków .Podsumowywując chyba nie warto tak bardzo oszczędzać na tym co tak bardzo lubimy ,a czasami się chwalimy |
|
|
|
 |
|
|