|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] klimatronic cari 1.8 gdi |
Autor |
Wiadomość |
strazak [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 19:50 [Carisma] klimatronic cari 1.8 gdi
|
|
|
witam.
niedawno sprawiłem sobie cari z 97r. wszystko jak na razie jest ok , tylko zbieram się z czyszczeniem przepustnicy....ale nie o tym...
jak w opisie posiadam klimatronic i mam chyba problem a mianowicie po właczeniu np. rano klimy ona zaskakuje dopiero po kilku minutach a do tego czasu leci powietrze raczej takie jak na zew. ...szczególnie jak jest bardzo gorąco. później już jest ok. no i spod maski jak chodzi sprężarka słychać taki ...powiedzmy gwizd na wolnych....może ktoś z was miał podobny problem....
pozdro dla wszystkich |
Ostatnio zmieniony przez glina 25-01-2013, 12:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PAWEŁ-GDI [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2007, 00:12
|
|
|
Nigdy nie leci zimne powietrze od razu po włączeniu klimatyzacji, tym bardziej jak jest gorąco na dworze, kompresor musi swoje napompować a co do "gwizdu", zacznij od paska klinowego.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
strazak [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2007, 08:12
|
|
|
dzięki za info....dzi ś jadę do speca od klimek na wymianę filtrów i takie tam ..myślę że zaraz po kupnie chyba powinno się
[ Dodano: 30-07-2007, 13:26 ]
witam ponownie
właśnie wróciłem od speca od klim i okazało się że było po prostu mało środka więc jeżeli ktos ma podobny problem to juz wiadomo. i okazało się że jak samochód jest mocno nagrzany to i tak klimatronic powinien w ciągu kilku sec. dmuchac zimnym powietrzem np. w położeniu max. cool . i tak jest teraz
pozdro |
|
|
|
 |
sony1906
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carizma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-03-2009, 20:58
|
|
|
fAJNIE bo u mnie się wogule sprężarka nie załancza ( moze ktos wie co moze być przyczyną ??? jest nabita i szczelna mam nadzieje ze to nic drogiego bo mój misiek nie pracuje na mnie hehe:) |
_________________ Pozdrawiam
Michał!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|