|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
łożyska tył |
Autor |
Wiadomość |
pem77 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2009, 20:41 łożyska tył
|
|
|
potrzebuje rozmiar i numery łożysk tylnych.
jakie najlepiej kupić |
|
|
|
 |
Vlad [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2009, 01:47
|
|
|
jak masz tarcze z tulu to musisz kupic cala piaste, jak bebny to sie nie wypowiadam:) |
|
|
|
 |
pem77 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2009, 06:38
|
|
|
Z tyłu mam bębny. Wczoraj dopatrzyłem się że mam luz na obu tylnych kołach.
dociagnołam zgognie z zasadami ale niestety łozyska mają już raka i z lewej jak i z prawej poważnie szumią. Nie rozbierałem dalej i przez to nieznam rozmiarów ani numerów tych jak sądze dwurzędowych łożysk, jedyne co sie dopatrzyłem to "made in australia" na kamieniu. |
|
|
|
 |
Wook@sH
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 432 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 21-02-2009, 07:13
|
|
|
Vlad napisał/a: | jak masz tarcze z tulu to musisz kupic cala piaste |
Nie zgodzę się, kilka miesięcy temu wymieniałem z tyłu łożyska, w komplecie są dwa i jeden uszczelniacz(120-150zł?). Natomiast jakbym chciał oryginalnie kupic cały zestaw to chyba jeszcze drugi jest uszczelniacz - nie pamiętam dokładnie, ale za to pamiętam cenę - około 500zł za oryginał. |
|
 |
pem77 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2009, 06:30
|
|
|
Sprawa załatwiona. Przy bębnach z tyłu są dwa łożyska na strone i uszczelniacz.
Cała zabawa kosztowała 36zł za komplet.Wybicie kamieni zewnętrznych było
bajecznie proste bo konstruktor bębna przewidział specjalne wypusty na przyłożenie
wybijakiem.W godzine zrobiłem obie strony |
|
|
|
 |
|
|