|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przepustnica GDI po liftingu |
Autor |
Wiadomość |
lukszal
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDi 99r po lifting
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2009, 19:33 Przepustnica GDI po liftingu
|
|
|
Czy ktoś z Was wie jak jest sterowana przepustnica w GDI po liftingu (99 rok). W mlodszych autach jest prosta sprawa, czyli linka i do tego silniczek krokowy. U mnie z tego co zauwazylem przepustnica jest chyba sterowana magnetycznie, mam racje? Zastanawia mnie to bardzo bo mam problemy z obrotami, po diagnostyce w salonie panowie mi powiedzieli ze mam do wymiany silniczek krokowy... sek w tym ze ja w swojej wersji nie moge nigdzie znalezc tego silniczka! ... ech Panowie prosze o pomoc bo juz glupieje ,a moja Cari stoi i stoi. |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
|
|
|
 |
lukszal
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDi 99r po lifting
|
Wysłany: 22-04-2009, 22:59
|
|
|
czy to oznacza ze nie mam silniczka krokowego ? przebrnalem przez cały temat i nadal nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. |
|
|
|
 |
|
|