Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer CB0 1,6 16v made in Grabarz ;)
Autor Wiadomość
Grabarz85 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 16v CB0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-02-2009, 19:19   Lancer CB0 1,6 16v made in Grabarz ;)

Już jakiś czas tutaj jestem , ale jeszcze nie pochwaliłem się moim Miśkiem...
Więc nadrabiam zaleglości :)
Mój Misio wygląda tak:

Mam go od niedawna, (od października 2008). Wcześniej jezdziłem Daewoo Nexia z 1997 roku, lecz zmuszony byłem ją sprzedać, ponieważ ucierpiała w stłuczce... (Nie moja wina.. Pewna Pani wymusiła mi pierszeństwo). Długo zastanawiałem sie co mam kupić... Wiedziałem ze następnym autem ma być Japończyk :)
Owszem, chorowałem czasami na beemke E36, ale mój przyjaciel, na szczeście wybił mi ją z głowy :) (powiedział " Nie bedzie Niemiec pluł nam w trwarz, kupuj Japońca" :D hehe )
Na początku miałem kupić Honde Civic (taką jak miał mój przyjaciel) ale też rozważałem zakup Mitsu Colta... Ogladałem parę Hond i kilka Coltów... ale zaden nie był w dobrym stanie... Ze względu na to ze dużo jezdze, auto musiało mieć gaz (wiem, wiem... to barbarzyństwo ). Nie chciałem też mniejszego silnika niż 1500 i nie większego niż 1600...
Któregoś dnia wybrałem sie do Lublina, zeby obejrzeć Honde Civic 1,6 Vtec (125 KM)... Na Allegro wyglądała ładnie, lecz gdy zacząłem ją oglądać, stwierdziłem ze to nie to czego szukam... Już miałem wracać do domu, lecz pomyślałem sobie ze odpale laptopa i jeszcze poszukam czegoś w Lublinie... Znalazłem właśnie tego Lancerka... :)
Nigdy wcześniej nie brałem pod uwagę Lancerów i nie przeglądałem ogłoszeń z lancerami... Ale stwierdziłem ze jak już jestem w Lublinie, to co mi zależy :) Po dotarciu na miejsce i oględzinach, stwierdziłem ze to jest to czego szukam, własciciel dbał o niego i warty był swojej ceny :) spisaliśmy umowe i lancerek był mój :)

tak właśnie wygląda historia mojego Lancera...
Mam nadzieje ze nikogo nie zanudziłem :)
Ostatnio zmieniony przez Grabarz85 26-02-2009, 10:09, w całości zmieniany 1 raz  

rosomak1983 
Mitsumaniak
werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Wysłany: 26-02-2009, 01:20   

Grabarz85, no w końcu :D
Ja tez szukałem długo colta ale jakos w koncu padło na lancerka i uwazam ze to swietny wybór. :wink:
Co do miska to powiem po raz kolejny lotka i malowanie dokładki w kolor reszty nadwozia. hehe kazdemu to mówie.... :wink: Ale wydaje mi sie ze lotka dodaje niesamowitego uroku dupce lancerka. A podkładka.. no cóż lubie jak całe nadwozie jest jednolitego koloru. PS Kolorek fajny i orginalny rzadki. Jakies dobre alufelgi dobrac i jest kozak :D
Life is 2 short to drive boring cars ;)
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania :mrgreen:

Grabarz85 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 16v CB0
Wysłany: 26-02-2009, 10:06   

Święte słowa :) Ale ja to myslałem od początku o zderzakach od EVO III, dlateko nie pomalowałem pod kolor tej dokładki... Ale widze ze narazie EVO pozostaje w swerze marzeń...
Na wiosnę trochę go dopieszcze... :)
Szukam właśnie takiej lotki jak Ty masz.. ale do tej pory nic nie znalazlem...
Wogóle Twój świetnie sie prezentuje... Biały kolor zdecydowanie najlepiej pasuje do Lancerka...
do tego te białe felgi... :wink:

Odpowiedz do tematu