|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Brak przyspieszenia i szyby |
Autor |
Wiadomość |
wiczers
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi carisma 1.9
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-08-2016, 20:49 [Cari 1.9DI-D] Brak przyspieszenia i szyby
|
|
|
Witam
Mam problem z moim autkiem. Chodzi o to, że auto straciło przyspieszenie i nie wiem w czym jest problem. Wymieniłem zawór EGR i przepływomierz i dalej nic. Dodam, że turbina była już regenerowana. Czy może być jakaś inna przyczyna niż turbina ( spore koszty).
Dodam również, że mam problem z elektrycznymi szybami. Co jakiś czas przestawały mi działać szyby ( teraz już nie działają na stałe). Sprawdzone bezpieczniki i przyciski te od strony kierowcy. Czy jest możliwe, że przetarł się jakiś kablem.
Z góry dziękuje za pomoc. Dodam, że jestem tutaj nowy a na samochodach niestety też zbytnio się nie znam. P.S Wydaje mi się, że w dobry dział to wrzuciłem. |
|
|
|
 |
|
|