|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:47 |
Proszę o opinię... |
Autor |
Wiadomość |
buni777 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Rudy
Mitsumaniak
Auto: Lancer 1.6 '04
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 85 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-02-2009, 00:21
|
|
|
Ogladalem go "przelotem" tydzien temu. Ogolnie furka sprowadzona i w trakcie rejestracji, byl uderzony w prawy bok, z tego co pamietam to jedne i drugie drzwi sa nowe i wszytko lakierowane z tej strony, wlasciciel zreszta ma tego fotki. Ogolnie furka prezentuje sie niezle, silnik ladnie i cicho chodzi, raczej nie ma wyciekow. Aczkolwiek przebadal bym go bardziej pod wzgledem lakieru bo lewy tylny blotnik troche mi wygladal na lakierowany. Ogolnie to nie zbyt uwaznie mu sie przygladalem bo pojechalem tam tylko po to aby pokazac dziewczynie jak Galant wyglada, bo to byl owego czasu jedyny w Wawie |
|
|
|
 |
Qbstone
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2009, 00:01
|
|
|
Witam!!!
Nie dalej jak tydzień temu stałem się posiadaczem tego Misia:)
Jak na razie tfu tfu jestem bardzo bardzo zadowolony(pierwszy tysiąc km za mną oby tak dalej)
Pozdrawiam:) |
_________________ Qbstone |
|
|
|
 |
|
|