|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[pomoc] szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd do Turcji |
Autor |
Wiadomość |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2009, 13:25 [pomoc] szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd do Turcji
|
|
|
Witajcie Mitsumaniaki
Temat bliźniaczy istnieje już na forum Mazowieckim, ale za radą Gulgulq postawnowiłam zwiększyć zasięg działań
Pilnie poszukuję osoby, chętnej do towarzyszenia mi podczas wyjazdu do Turcji w dniach 15 lipca - 12 sierpnia (4 tygodnie).
Miejscowość docelowa to Alanya nad Morzem Śródziemnym.
Wyjazd zorganizowałam na własną rękę, mam już zapłaconą zaliczkę za apartament i opłacone bilety lotnicze, jednak dwójka znajomych, z którymi miałam jechać zrezygnowała i teraz szukam kogoś na zastępstwo. Najchętniej, gdyby to była jedna osoba mniej więcej w moim wieku, powiedzmy z przedziału 18-35 (ja mam 23 lata), płeć właściwie dowolna. Cechy poszukiwane, to pogoda ducha, poczucie humoru, brak skłonności do marudzenia.
Chcę i trochę wycieczkować, i trochę odpoczywać. Nieźle mówię po Angielsku, więc ze swojej strony mogę zagwarantować, że nawet jeśli ktoś nie zna języka obcego zbyt dobrze, to ze mną nie zginie
Wynajęte przezemnie mieszkanie : http://www.sunlightestate...p?id=335&dil=10 ( lub jeśli pierwszy link nie wchodzi http://turcja.exclusive-e...menu=view&id=69 ) Apartament w nowym bloku, klimatyzowany w pełni wyposażona kuchnia, łazienka, jedna sypialnia + rozkładana kanapa w salonie, jak widać na fotkach bardzo fajny standard i można komfortowo rozlokować 2 osoby
Przybliżone ceny aktualne na dzisiaj:
1) przeloty w obie strony z jedną przesiadką - 2446,03 PLN (aero.pl)
2) apartament 445Eur+opłaty za prąd i wodę wg wskazań licznika, do tego trzeba liczyć 100EURO kaucji, zwracanej w dniu wyjazdu. Oczywiście te koszta do podziału na pół Czyli na osobę ok 220Eur za mieszkanie (+ opłaty) i 50Eur kaucji.
3) przejazd z Antalyi (lotnisko) autokarem rejsowym ok 30ytl, przy czym kurs liry tureckiej to ok 2,1zł, czyli niecałe 70zł
Gdyby ktoś był poważnie zainteresowany to bardzo proszę o kontakt Z tego co zdążyłam zauważyć ceny biletów lotniczych rosną, więc im szybciej podjęta decyzja tym lepiej. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania
Pozdrawiam
Krotka - Ola
PS na zachętę trochę fotek z zeszłego roku LINK |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
|
|