|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zdiecia instalacji gazowych w galantach |
Autor |
Wiadomość |
kokoksik
Forumowicz żubrCzasemSieStawia

Auto: galant 2,0 97r. EA2A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-07-2008, 18:10 zdiecia instalacji gazowych w galantach
|
|
|
witam wszystkich Jestem nowym posiadaczem miśka
Planuje założyć gaz (sekwecje ) Przekopałem już trochę ten temat ręcznie ( funkcja szukaj nie działa mi poprawnie - moge wyszukać jedynie autora tematu a samego tematu już nie - jeśli ktoś wie jak to zmienić prosze o kontakt na PW)
Wracając do tematu nie znalazłem żadnych zdjęć instalacji sekwencyjnych w galantach mogłem coś przeoczyć - szukałem ręcznie
Chodzi mi o to że chciał bym widziec w jaki sposób ta instalacja jest zamontowana w celu przypilnowania gaziarzy
Prosze również o opis jak sama instalacja powinna wyglądać ( co powinni odkręcić a co przykręcić)
PS pochodzę z pod kielc (50km) a dokładniej okolice Gacki leszcze(fabryka płyt kartonowo gipsowych Lafarge) Stawiany fabryka gipsu Rigips czy ktoś zna w tych okolicach jakiegoś porządnego gaziarza do mojego misia 2.0 16V |
_________________ kokoksik
 |
|
|
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 469 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 28-07-2008, 10:52 Re: zdiecia instalacji gazowych w galantach
|
|
|
Słabo szukałeś.
Tu masz watek z dyskusja o instalkach i zdjeciami, polecam rowniez dzial lpg. |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
kokoksik
Forumowicz żubrCzasemSieStawia

Auto: galant 2,0 97r. EA2A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2008, 13:22
|
|
|
krzysio1972, Wielkie dzięki Daje pomógł |
_________________ kokoksik
 |
|
|
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 469 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 08-08-2008, 09:18
|
|
|
Z tym słabo szukałeś to trochę przesadziłem, dopiero teraz zauważyłem, że szukajka jest zablokowana i właściwie w obecnym stanie jest bezużytecna. Cieszę się, że podpowiedziany wątek się przydał. |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
|
|