|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakim kluczem odkręcić kierownice?? |
Autor |
Wiadomość |
dario31
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 GLX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 9 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-02-2009, 19:51 Jakim kluczem odkręcić kierownice??
|
|
|
Witam,
chace obszyć kierownicę skórą i przymierzam się do wykręcenia jej, tylko nie wiem czy mam odpowiednie klucze. z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
 |
wazu
Mitsumaniak
Auto: carisma GDI 1.8 LS 98`
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 309 Skąd: z Polski
|
Wysłany: 26-02-2009, 19:55
|
|
|
Akurat jestem po operacji wymiany kierownicy. Jak chcesz więcej info pisz do mnie na PW. |
_________________ CIEKAWOSTKA
 |
|
|
|
 |
crimi
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8GDI Sedan
|
Wysłany: 26-02-2009, 20:05
|
|
|
A moze podzielibys sie tymi informacjami z innymi uzytkownikami? Pomogloby to innym uzytkownikom w przyszlosci, i nie zakladaliby niepotrzebnych tematow. |
|
|
|
 |
wazu
Mitsumaniak
Auto: carisma GDI 1.8 LS 98`
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 309 Skąd: z Polski
|
Wysłany: 26-02-2009, 20:13
|
|
|
Chodzi o to, że takie informacje mogą się przydać nie koniecznie właścicielom cari, a poduszka jest niezłym kąskiem. Ktoś dobrze przygotowany w odpowiedni sprzęt (czyt. klucze) może odkręcić kierę w 2-3 minuty, nie przygotowany nie da sobie rady ze śrubami np. trzymającymi poduchę. |
_________________ CIEKAWOSTKA
 |
|
|
|
 |
|
|