Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Cos sie dzieje z moim autem... pomocy!!!!
Autor Wiadomość
whoocash1984 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.6
  Wysłany: 01-03-2009, 19:28   Cos sie dzieje z moim autem... pomocy!!!!

Witam jestem tu nowy i troche zielony o autach, mam carisme 1.6, auto ma przejechane 130 tys, cos sie dzieje... jak jest zimny i chlodno na dworze jak bylo teraz (rano) to auto odpala od razu ale jak daje gazu to tak obroty skacza jakby cos blokowalo go, nie wiem... nie chce jechac..ale po czasie jak po mecze sie to jedzie pozniej noramlnie... ale jednak 140 wiecej nie chce jechac!! wczesniej przed tym tak nie bylo...i na dodatek wiecej palliii.
cos jest nie tak, mam ja rok i przed zima tak sie zaczelo dziac, pomozcie... bo chyba gdzies na kompter bede musial podjechac!! dzieki :(

jacekm1966 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,6 1997
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-03-2009, 21:43   

Witam, ja bym zaczął od filtra paliwa jak jest bardzo zabrudzony auto zachowuje się tak samo. Powodzenia.

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Wysłany: 01-03-2009, 21:47   

wymień filtry tak jak napisał jacekm1966, a poza tym mam pytanie: czy świeci ci się CE (tzn znaczek silnika)?

karol_kucharski 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma 1.8
Wysłany: 01-03-2009, 22:07   

filterek paliw lub czujnik wału też tak miałem jak sie zima zaczeła ale jechał tylko 90

whoocash1984 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.6
Wysłany: 02-03-2009, 17:44   

no kontrolka od silnika nieraz sie zapalała.. ale tylko na chwile... ale dzieki sprobuje z tym filtrem paliwa bo powietrza jest jak nowy a olej to w lato wymienialem...takze filtr tez nowy.. :?

Odpowiedz do tematu