Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:18 |
MAP Mitsubishi Motors Assistance Package |
Autor |
Wiadomość |
TomekSz
Forumowicz

Auto: Outlander II 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-01-2009, 10:07 MAP Mitsubishi Motors Assistance Package
|
|
|
Nie znalazłem więc otwieram nowy temat - ewentualnie dostanę po łapach od Hiszpana i przeniesie go tam gdzie ewentualnie jego miejsce.
Wszyscy na coś narzekają coś wynajdują a ja chciałem z innej beczki lepiej późno niż wcale.
Chciałbym na forum bardzo podziękować osobom z działu Assistance za pomoc w dniu 6VII 2008 - nieszczęsna opaska, banalna rzecz a uziemiła mnie z rodzinką w niedziele na hiszpańskiej ziemi.
Pomimo niedzieli bardzo miła pani w bardzo krótkim czasie zapewniła mi odholowanie samochodu do serwisu i samochód zastępczy (miałem ok 40km do hotelu) i kilka telefonów z zapytaniem czy wszystko w porządku, czy już odholowali, czy już mam samochód zastępczy, czy jestem zadowolony żeby się nie martwić bo ona rano zadzwoni do serwisu i poinformuje o czasie naprawy co uczyniła następnego dnia rano i za niedługo że już mogę odebrać mojego Misia ale nie ma pośpiech --- jeszcze raz bardzo dziękuje
Ja wiem że to " tylko" jej praca - ale zrobiła to w bardzo profesjonalny sposób. A jeśli ktoś był choć raz w Hiszpanii to wie że tam wszystko jest "maniana" a jeszcze w niedzielę przez telefon z drugiego końca europy.
Oby więcej właściwych osób na właściwych miejscach.
Prośba do Hiszpana - może jest możliwość przekazania podziękowań komuś z działu MAP - dzięki. |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 23-01-2009, 08:59
|
|
|
TomekSz, coś spróbowałem zrobić. Jeśli nie będzie odpowiedzi, spróbuję innymi kanałami
Generalnie - tylko na plus
I tylko się cieszyć, że mamy Mitsu |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
ppowski
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.2 DiD Instyle
|
Wysłany: 19-03-2009, 17:00 MAP dla "niepolski"
|
|
|
Mam pytanie do kolegów dot. MAP dla samochodu kupionego w Niemczech a sprowadzonego z Danii - na karcie jest numer do Danii i do Francji - czy można dzwonic do MAP w Polsce ( jaki numer telefonu ?) i czy jest to załatwiane OK ??
pozdrawiam PPowski |
|
|
|
 |
cebull
Mitsumaniak

Auto: Pajero IV 3,2
|
Wysłany: 20-03-2009, 08:57
|
|
|
Nie jestem pewien ale chyba mitsu w polsce nie uznaje zagranicznego MAP, tak przynajmniej wynikalo z rozmowy z dealerem przed kupnem naszego outka, rozwazalismy sprowadzenie autka z zagranicy wiec wypytywalismy i o to |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 20-03-2009, 12:02
|
|
|
Ja mam Outka zakupionego i zarejestrowanego w Szwecji. 2-krotnie korzystałem już z usług MAP i dzwoniłem do Szwecji o pomoc z problemami na terenieRP. Żaden problem, pomoc nadeszła błyskawicznie. Musiałem tylko podać dokładny adres gdzie auto w danej chwili się znajdowało.
Tak więc wal śmiało do Danii lub Francji. Pomoc napewno otrzymasz.
pozdr. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|