Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[2G v.USA] tarcze hamulcowe
Autor Wiadomość
bedman
[Usunięty]

Wysłany: 12-07-2006, 15:36   [2G v.USA] tarcze hamulcowe

Witam
Mam problem nie mogę dostać tarcz hamulcowych na tył do eclipse wersja USA rok 97 poj 2000 gdzie nie zadzwonie to tylko wersja europejska , i takie też zamówiłem jak sie okazało nie pasują , może ktoś z grupowiczów orientuje się gdzie mogę dostać . Dodam że zastanawiałem sie nad przetoczeniem tarcz lecz jak je zmierzyłem to mają grubość 8 mm i lewa tarcza ma bicie. Dzięki z góry za Pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 23-06-2007, 17:08, w całości zmieniany 1 raz  

kiepuczi 
Forumowicz

Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-07-2006, 05:33   

dziwne ze niepasuja, nierozumie pod jakim wzgledem niepasuja. Kto ci instalowal te tarcze, jestes pewnien ze podszedles do tego poprawnie. wersja euro i usa niczym sie nie rozni pod wzgledem zawieszenia i etc. na grubosc moga tylko z jednego powodu niepasowac, jelsi nie wcisnoles tloczka do srodjka spowrotem to nie wcisniesz nowej traczy medzy zacisk!!!!

bedman
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2006, 10:35   

nie chcą wejsć na szczęki za mały otwór wewnętrzny, rozstaw śrób pasuje.

kiepuczi 
Forumowicz

Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-07-2006, 20:52   

mzoe zakladasz je na zaciagnietym hamulcu recznym :) ), istnieje takie cos jak srobka regulacji hamulca recznego, sprobuj sie nie pobawic. wersja euro niczym sie nie rozni od amerykanskiech, zawieszenie i cala reszta jest takie same lacznie z hamulcami.

bedman
[Usunięty]

Wysłany: 16-07-2006, 11:50   

jak już wcześniej napisałem były to tarcze do wersji europejskiej , znalazłem sklep do którego zanisołem starą zdemontowaną tarczę gość wymierzył i zamówił na drugi dzień właściwą taraz jest OK, równierz potwierdził że ta wcześniej zamawiana to wersja europejska.

Odpowiedz do tematu