|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] Pajero Junior |
Autor |
Wiadomość |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2008 Posty: 316 Skąd: Tipperary
|
Wysłany: 14-03-2009, 09:51 [Pajero] Pajero Junior
|
|
|
Jadę dzisiaj oglądać to auto, podpowiedzcie mi proszę na co zwrócić uwagę i o myślicie o tym autku.
Pajero Junior
Engine
0.6 Petrol
Body Type
Hatchback
Transmission
Automatic
Year
1995
Colour
Metallic Green
Mileage
52,400 M / 84,330 KM
Owners
2
Doors
3
Additional Info
Air Conditioning, Alarm, CD Player, Electric Windows, Immobiliser, Rear Head Rests, Remote Central Locking, Traction Control
tax 05/09, DOHC 20 Valve TURBO Intercooler, 4 new tyres,serviced 5 months ago, cheap insurance group, cheap tax,2 full set of keys including alarm remote control, quick sale, just got a big car, open to reasonable offers, contact any time, Sidney or Doris
[ Dodano: 14-03-2009, 19:39 ]
jutro pojade |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-03-2009, 10:31
|
|
|
Angelika nie wiem co mam Ci napisac. W zyciu takiego auta w realu nie widzialem. Praktycznie nie spotykane w Polsce. Malutkie autko i malutki silniczek benzynowy. Chyba lepiej, ze ten DOHC z turbawka - bedzie zywsze. Chyba nie ma napedu na obie osie. Zaliczany do klasy mini suv
Engine type — Inline 4 cylinder DOHC 20v
Fuel system — ECI multiple
Compression ratio — 8.5:1
Power — 48 kW (64 PS) at 7000 rpm a samochodzik ma mase niespelna 1000 kg
Torque — 97 N·m (71 ft·lbf) at 3500 rpm
Zdaje sie do tej pory produkowany jest tylko w Japonii brat Juniora - Pajero Mini.
Nie wiem jak z serwisem, czesciami i popularnoscia auteczka na wyspach. Ja bym nie bral ale to Twoj wybor. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2008 Posty: 316 Skąd: Tipperary
|
Wysłany: 19-03-2009, 22:40
|
|
|
byłam oglądałam to auto, tragedia , sama rdza i zgnilizna tak jak 26 innych które wczoraj ogladałam. Cały dzień jeżdzenia 590 km zrobiłam i żadnego miśka godnego uwagi.
na auto zastępcze wybrałam rav-ke a w tym czasie będę składała pieniądz na moje marzenie. |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
|
|