|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogrzewanie tylnej szyby. |
Autor |
Wiadomość |
roberto79
Forumowicz
Auto: carisma 1,6 benz.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-03-2009, 09:53 Ogrzewanie tylnej szyby.
|
|
|
Witam Was.Chciałbym wiedzieć czy w czasie jazdy warto włączać ogrzewanie tylnej szyby?Czy jest to opłacalne i czy nie odbywa sie to jakimś kosztem?Dzięki. |
|
|
|
 |
herflik95
Forumowicz Piotr

Auto: Skoda Octavia II 2.0 TDI
|
Wysłany: 17-03-2009, 11:55
|
|
|
jak nie masz zaparowanej tylnej szyby to niby po co masz ja wlaczac/co ci to da, zaparuje ci to wlącz - para zejdzie, nie zaparowana nie wlaczaj |
|
 |
roberto79
Forumowicz
Auto: carisma 1,6 benz.
|
Wysłany: 17-03-2009, 14:53
|
|
|
Dzięki.wiem,że jesli szyba nie jest zaparowana to po co włącza.Mi bardziej by chodziło to ty,czy podczas włączenia ogrzewania szyby nie zwiększa sie spalanie,kiedys kumpel mi powiedział ,że ogrzewanie tylnej szyby pożera akumulator.Więc mam obawy czy tego używać. |
|
|
|
 |
swiecal
Forumowicz
Auto: carisma GDI 2000 Szkocja
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 17-03-2009, 15:03
|
|
|
kazde wlaczone urzadzenie powoduje wzrost zuzycia paliwa ale nie sadze zeby od tego mogl pasc aku no chyba ze to juz trup |
|
|
|
 |
ZEROSUPER
Mitsumaniak MastaOfDiseasta

Auto: Space Star 1.8GDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 420 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|