|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 15-10-2007, 00:44 |
Co to jest ? |
Autor |
Wiadomość |
gabi [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 19:50 Co to jest ?
|
|
|
Witam.
Chciałbym umieścić zdjęcia w poście ale pewnie nie mam uprawnień do umieszczania załączników a może nie wiem jak a mam problem. Chciałbym się dowiedzieć jak się nazywa to coś i do czego służy. Jaki ma wpływ na pracę silnika. Napiszę więc gdzie to się znajduje. Umiejscowione jest pod pompą hamulcową. obok filtra paliwa. Posiada kształt walca,wykonane z plastiku.U góry są trzy krućce, u dołu jeden. Podłączone są trzy weże gumowe, jeden prawdopodobnie idzie do zbiornika paliwa,pozostałe dwa do gaźnika. Jeszcze dochodzą do tego dwa wężyki podciśnieniowe. U góry są napisy "TO TANK, TO CARB, TO A/C". Jak umiałem najdokładniej to opisałem. Bardzo proszę o oświecenie.
Dziękuję!!!!!!!!! |
Ostatnio zmieniony przez gabi 16-02-2007, 12:42, w całości zmieniany 16 razy |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 16-02-2007, 08:33
|
|
|
gabi napisał/a: | Chciałbym umieścić zdjęcia w poście ale pewnie nie mam uprawnień do umieszczania załączników a może nie wiem jak a mam problem |
nie ma blokad na umieszczenie fotek.
U góry po prawej masz menu a tam "Zdjęcia"
- kliknij i załącz fotkę (przeglądaj) ze swojego komputera
- następnie kliknij "Wyślij"
- potem skopiuj adres fotki, który Ci się wyświetli poniżej
- i na końcu wklej ten adres do swojego posta (po wcześniejszym kliknięciu klawisz "IMG") |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-02-2007, 08:54
|
|
|
to filtr weglowy sluzacy do pochlaniania oparow benzyny z baku
czasem (po przekroczeniu odpowiednich rpm) przez elektrozawor jest oprozniany do kolektora ssacego |
|
|
|
 |
gabi [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 12:45
|
|
|
akbi,
Witam.
Mimo wysłania mi informacji jak wkleic zdjęcie za cholerę nie mogę wkleić, wklejam tylko adres, samego zdjęcia nie widać, Jestem cienki w te klocki. Dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 17-02-2007, 15:43
|