|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:37 |
Pomożecie ? |
Autor |
Wiadomość |
Hoszimin [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2009, 19:15 Pomożecie ?
|
|
|
Witajcie.
Planuję zakup nowego samochodu. Jedną z propozycji stanowi Mitsubishi Carisma 1.8 GDI ELEGANCE.
Chciałbym Was prosić o pomoc.
Na co zwrócić uwagę? O co zapytać?
Dane samochodu znajdziecie w ogłoszeniu: http://mitsubishi.otomoto...a-C7774446.html
Liczę na wsparcie. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
marcnow
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 122 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 28-03-2009, 21:08
|
|
|
Na pierwszy rzut oka ciemne klosze, których nie było w roczniku '99, z tego rocznika powinno być też 125KM, więc albo podał zły rocznik, albo jakieś kombinacje były. Poza tym jak dla mnie to za tanio coś... |
|
 |
maciej76
Mitsumaniak

Auto: Civic
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Posty: 367 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: 29-03-2009, 15:29
|
|
|
Jeżeli wersja "ELEGANCE ( full )" To powinna być chyba pełna skóra a nie pół, no i chyba podgrzewane fotele też-skoro full
Ja bynajmniej tak mam w Elegance i to nie full. Lampy przyciemniane były dopiero montowane po ostatnim lifcie, jak wspomniał poprzednik. Więc |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 29-03-2009, 23:15
|
|
|
Za tania
Klosze byly ewidentnie zmieniane, bo jak na ten rocznik to powinny byc biale lampy + czerwone emblematy...
Powylamywane lotki od nawiewow bocznych...
Nosek od maski wydaje mi sie podkrzywiony bardziej niz seryjnie...
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|
|