|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] DRGANIA KIEROWNICY |
Autor |
Wiadomość |
tedi58
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
|
Wysłany: 26-03-2009, 21:07 [Cari 1.6] DRGANIA KIEROWNICY
|
|
|
Gorąco pozdrawiam Wszystkich ,i proszę o poradę? W mojej carusi 1.6 występują coraz silniejsze drgania kierownicy przy wolnej jezdzie oraz szybkiej po nierównosciach np:kostka brukowa ,małe dołki itp.Jadąc rzuca kierownicą na prawo i lweo,w tedy muszę trzymać kierownicę mocno- co może być przyczyną w zawieszeniu,dzięki za podpowiedzi Tedi z wroc- pozdrowienia. |
|
|
|
 |
ukrafal [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2009, 07:11
|
|
|
Witaj.
Na poczatek radzil bym podjechac do wulkanizatora wywzyc kola na 99% to bedzie przyczyna drgania kol jak nie bedziemy myslec dalej co moze byc przyczyna,ale jestem przekonany ze po wywazeniu bedzie juz ok.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ZEROSUPER
Mitsumaniak MastaOfDiseasta

Auto: Space Star 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 420 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
 |
maciej76
Mitsumaniak

Auto: Civic
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Posty: 367 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: 27-03-2009, 10:37
|
|
|
Sprawdż dokładnie każdą z opon czy nie sa uszkodzone(wyglądają jak zdeformowane)
Kiedyś miałem podobny przypadek i własnie jadna z opon była" powyginana" |
|
|
|
 |
tedi58
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
|
Wysłany: 28-03-2009, 21:42
|
|
|
Dzięki Koledzy za podpowiedzi od poniedziałku sprawdzę kółka i zawieszenie-dzieki raz jeszcze. |
|
|
|
 |
|
|