|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Szyby nie opuszczają się po jednym wciśnięciu |
Autor |
Wiadomość |
blizniak
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.6i '04
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-09-2015, 17:41 [Cari 1.6] Szyby nie opuszczają się po jednym wciśnięciu
|
|
|
Witam,
Wyjąłem dziś akumulator bo musiałem się dostać do żarówki spalonej i po włożeniu ponownym zauważyłem, że szyby nie opuszczają się automatycznie po jednym wciśnięciu. Do tej pory gdy mocniej nacisnąłem to opuszczały się same, gdy chciałem delikatnie je uchylić to wystarczyło lekkie wciśnięcie. Teraz muszę trzymać do końca przycisk by je całkiem otworzyć. Wiem, że to drobny problem jednak już się przyzwyczaiłem do wcześniejszego sposobu uchylania szyb
Nie wiem w czym leży problem, po wyjęciu akumulatora musiało się coś zresetować :/ |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 820 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20960 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 15-09-2015, 17:47
|
|
|
Otwórz całą szybę i przez parę sekund przytrzymaj klawisz w dolnej pozycji, następnie zamknij szybę i przytrzymaj klawisz w górnej pozycji . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
blizniak
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.6i '04
|
Wysłany: 15-09-2015, 17:55
|