|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E56A 2.4] Poszukuję silnika 2.4 DOHC o oznaczeniach 4G64 |
Autor |
Wiadomość |
chromek5
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2009, 15:34 [E56A 2.4] Poszukuję silnika 2.4 DOHC o oznaczeniach 4G64
|
|
|
Tak jak w temacie. Silnik może być uszkodzony gdyż zależy mi głównie na jednej częsci jaką jest czujnik położenia wałka rozrządu. Proszę o pomoc [img]
http://www.fotosik.pl/pok...0d26.html[/img] |
Ostatnio zmieniony przez chromek5 26-03-2009, 16:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 26-03-2009, 15:47
|
|
|
To szukasz silnika? Ja bym próbował zaadoptować czujnik z innego silnika, bo rozumiem, że ciężko dostać czujnik do tego silnika? One działają identycznie. Mogą się róznić mocowaniem i kształtem, ale są bardzo podobne. Ja do Galanta EA w dieslu założyłem czujnik połozenia wału od poprzedniego modelu 2.0 V6. Jeśli uda Ci się zamocować to powinno działać. U mnie było troszkę zabawy, ale śmiga
[ Dodano: 26-03-2009, 15:55 ]
PS Nie potrzebnie dublujesz tematy. Niby w porpzednim temacie poszukiwałeś czujnika, ale w tym praktycznie też chodzi o czujnik. Wstaw zdjęcie tego czujnika, może coś uda się dopasować, a może jest identyczny jak w wersjach europejskich. |
|
|
|
 |
|
|