Zmiany w regionie Śląskim |
Czy chcesz zmiany Moderatorów w regionie śląskim ??? |
Tak |
|
9% |
[ 1 ] |
Nie |
|
90% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 11 |
Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2008, 16:30 Zmiany w regionie Śląskim
|
|
|
Witajcie Śląskie Mitsumaniaki.
W związku z pewnymi niepokojącymi mnie informacjami z innych regionów, dot. aktywności tych regionów, ale i również dot samej osoby Moderatora tychże regionów - doszedłem do wniosku, że być może i ja nie dostrzegam jakiś problemów i dlatego chciałbym zadać Wam pytanie:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Śląskim???
Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie w ww ankiecie . (ankieta trwa 7 dni, gdyż w razie konieczności chciałbym do końca roku wybrać nowych Moderatorów w naszym regionie)
Poza tym chciałbym również, abyście napisali tutaj ew Wasze propozycje, sugestie do poprawy aktywności Mitsumaniaków w naszym regionie, a także pomysły do uatrakcyjnienia naszych Spotów Regionalnych, lub pomysły na jakiekolwiek rozwinięcie, polepszenie działania Mitsumaniaków w naszym regionie. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
pawliku
Forumowicz Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
|
Wysłany: 08-12-2008, 17:00
|
|
|
hmmm... a może zorganizować taki duży zjazd mitsumaniaków na śląsku?? |
_________________ Mitsubishi Colt C58A GTi 1990r ---- Był
Mitsubishi Lancer C66A 1992r ---- Jest i będzie
Mitsubishi Lancer C62A 1991r ---- Dawca
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 08-12-2008, 18:10
|
|
|
londolut, Cie chyba pogielo, jak dla Mnie jesteś idealnym osobnikiem płci Moderator
Zawsze sie idzie dogadac i liczyc na pomoc.
Nasz region jest aktywny, tylko brakuje wizytówek.
Jak dla mnie tamat do zamknięcia, to że inne regiony maja problemy i kryzysy wieku sredniego, to nie znaczy, że My młodzi pełni życia i zapału (zlot ogólnopolski) Mamy problemy.
Ten temat nie dotyczy regionu slaskiego.
|
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

|
Wysłany: 08-12-2008, 18:17
|
|
|
pawliku napisał/a: | może zorganizować taki duży zjazd mitsumaniaków na śląsku? | Zlot będzie w Tresnej k/Żywca w 2009. Co się tyczy spotów w woj. śląskim to trzeba małymi krokami dochodzić do coraz większej ilości spotowiczów. Nie od razu Kraków zbudowano.
Morfi napisał/a: | tylko brakuje wizytówek | Zorganizuje ten temat. |
 |
|
|
|
 |
pawliku

|
Wysłany: 08-12-2008, 18:34
|
|
|
Morfi napisał/a: | wizytówek. | no własnie organizuj ten temat bo miałem już plany żeby wydrukować dla siebie kilkanaście i powrzucać za wycieraczkę miśkom które codziennie widuję a jest ich sporo. a napewnko kilku gości zagościło by na forum(tak myślę ) |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 08-12-2008, 21:27
|
|
|
Morfi napisał/a: | londolut, Cie chyba pogielo | też tak myślę. jak na razie jest nas kilkoro którzy w miarę regularnie się spotykamy i udzielamy na forum, oraz sporo osób które z tej czy innej przyczyny są rzadziej widziani, oraz spora grupka tych co mieszkają daleko (parę lat temu śląsk nam urósł ) i z tej przyczyny maja problemy z dojazdem.
a co do modów, to na tych raczej nikt nie narzeka. a raczej są chwaleni (byle nie za głośno bo im woda sodowa do głowy uderzy )
więc temat ilości spotowiczów jest raczej rozwojowy, a innymi regionami się nie martw, nie damy rady rozwiązywać problemów innych choć byśmy chcieli. |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
pawliku

|
Wysłany: 08-12-2008, 21:31
|
|
|
misjonarz., masz świętą rację na razie jest wszystko OK nie potrzeba nam zmian |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 22:34
|
|
|
jak dotąd nie byłem na żadnym spocie (kompletny brak czasu ), więc Moderatorów ze Śląska "znam" tylko "z pisania" , ale z tego co zaobserwowałem, to do Ich działalności w regionie śląskim nie mogę mieć zastrzeżeń
Mój głos: nie zmieniajmy Moderatorów regionu śląskiego!
londolut napisał/a: | Witajcie Śląskie Mitsumaniaki.
W związku z pewnymi niepokojącymi mnie informacjami z innych regionów, dot. aktywności tych regionów, ale i również dot samej osoby Moderatora tychże regionów - doszedłem do wniosku, że być może i ja nie dostrzegam jakiś problemów i dlatego chciałbym zadać Wam pytanie:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Śląskim??? |
londolut, to że czegoś nie dostrzeżesz to nie koniec świata, a nawet gdyby to co...!?? Będziemy mieli jakieś uwagi, wnioski, zażalenia do czegokolwiek to zawsze można o tym na spokojnie pogadać. Chłopie, wszyscy z pewnością doceniają pracę jaką tu wykonujecie i żadnych skarg lub zażaleń nie widzę
Pozdrawiam... Moderatorów regionu śląskiego! (trochę wazelinki... ) |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 09-12-2008, 09:30
|
|
|
Powiem tak:
jeśli jest grupa osób, która chce dzielić się swoimi pomysłami, swoją pasją jaką jest Mitsubishi (i nie tylko ) to tylko pochwalić. Nic nie stoi na przeszkodzie aby ktoś z pomysłami i zaangażowaniem dołączył do nas (mam na myśli modów) lub zmienił któregoś z nas. Ja z racji braku czasu (wiem, wiem... to taka wymówka) i jeszcze kilku innych powodów nie zawsze mam czas i możliwość uczestniczenia w spotkaniach, za to częściej jestem na Forum.
Myślę też, (choć trochę nie po linii naszej "władzy") że nie ma sensu iść "na ilość" tylko liczy się jakość. Możemy być małą grupą ale za to konkretną. To nie wyścigi przecież. Wg mnie również nie ma co się oglądać na moderatorów tylko jak ktoś ma pomysły czy propozycje to walić śmiało. Nie chodzi o to by moderator wcielał się w rolę KO-wca i zabawiał resztę towarzystwa. To my wszyscy tworzymy tę społeczność i ona będzie taka ile każdy z nas do niej włoży.
Pozdrawiam |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
pawliku

|
Wysłany: 09-12-2008, 16:43
|
|
|
JCH napisał/a: | nie zawsze mam czas i możliwość uczestniczenia w spotkaniach |
JCH napisał/a: | dołączył do nas |
hmm... a może ja się nadaję staram się być na każdych spotkaniach(jak mnie ktoś podrzuci ) a na forum to można powiedzieć że jestem cały czas
P.S tak wogóle to mój 100 post tak więc musiał jakoś wyglądać z tym modem to żarcik chyba że ktoś myśli że się nadaję |
|
|
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

Auto: brak
|
Wysłany: 09-12-2008, 20:39
|
|
|
Tomku tak jak już tu napisali poprzednicy, nie mamy o czym mówić powinieneś zostać i pewnie zostaniesz moderatorem dobrze się sprawujesz.
Jedyną sprawą, która mnie martwi to brak stałego miejsca spotkań. Gdybyśmy obrali stałe miejsce myślę, że większa ilość osób pojawiałaby się na spotkaniach. |
|
|
|
 |
NaMigi [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2008, 23:47
|
|
|
Ja również nie mam zastrzeżeń i nie chce żadnych zmian |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

|
Wysłany: 10-12-2008, 06:20
|
|
|
mirc23 napisał/a: | Jedyną sprawą, która mnie martwi to brak stałego miejsca spotkań. Gdybyśmy obrali stałe miejsce myślę, że większa ilość osób pojawiałaby się na spotkaniach. | Tylko gdzie znaleźć miejsce do którego wszyscy mieli by równe kilometry Na kolejny spot myślałem o kręglach gdzieś w Katowicach. |
 |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
|
Wysłany: 10-12-2008, 12:15
|
|
|
Moje zdanie jest takie
Na zloty przyjeżdżają ludzie którzy maja akurat w ten dzień czas
Raz jest więcej raz mniej i to jest normalka
Nie ma się co przejmować ze nie było każdego z nas w jednym miejscu w tym samym czasie bo jest to niemożliwe
A jeśli chodzi o pomysły to każdy może przecież cos zaproponować i nie ma problemu
A co do zmian adminow to chyba nie ma nikogo kto tyle siedzi i pisze jak tu tomek
Dlatego podsumowując proszę wywalić ten temat bo moim zdaniem jest dlupi i zawala tylko miejsce
Pozdrowionka
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 19-04-2009, 00:11
|
|
|
Mała reorganizacja naszego Podforum Regionalnego. Powstały 3 działy (może od końca):
- Warsztaty i sklepy - gdzie wylądowały wszystkie wątki z pytaniami, poleceniami warsztatów, mechaników i sklepów motoryzacyjnych. Myślę, że tak jest przejrzyściej.
- Turystyka - idea tego działu jest taka, aby każdy kto ma ochotę wpisał tam gdzie i jak spędza wolny czas, weekend, jakie miejsca może polecić na krótki popołudniowy spacer, czy 1 lub 2-dniową wycieczkę. Gdyby było to w Ogólnym to wydaje mi się, że po czasie zrobiłby się bałagan a w ten sposób trzymając się reguły 1 temat = 1 proponowane do zwiedzenia miejsce zachowamy w miarę czytelny układ.
- Dział Ogólny - tu jest cała reszta, która nie kwalifikuje się do powyższych kategorii |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|