|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUBISHI COLT CJ0 |
Autor |
Wiadomość |
Mordeqas
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI COLT CJ0
Kraj/Country: Norway
Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 1 Skąd: Szczecin( Aktualnie Norwegia Sandnes)
|
Wysłany: 01-01-2014, 21:58 MITSUBISHI COLT CJ0
|
|
|
Witam nie dawno zakupilem przez moja rodzine nazwana niebieska strzale Colcika jako moje drugie auto wczesniej po przykrych problemach z silnikiem w BMW stwierdzilem ze je sprzedam. Szukalem auta dlugi czas i bacznie obserwowalem rynek krajowy ( Norweskii) bo akurat tutaj przebywam . Auto kupilem za cene tak naprawe błahą ponieważ tak naprawdę zapłaciłem za nowe opony letnie jak na Norweskii rynek samochodowy ceny dobrego modelu wachały sie w granicach 10/15 tys zloty czyli 20/30 tys koron. Cena mala auto w dobrym stanie bynajmniej tak mi sie wydawalo D Pomimo stanu samochodu na dole w srodku i na zewnatrz czyli buda wyglada ladnie jezdzilo nim stare malzenstwo ale przesiedli sie na Elektryka
Plusy samochodu :
Maly silnik ale moc ma
Tani
Jak na 16 letnie auto Buda w dobrym stanie ale dol juz masakra
Minusy Auta :
Rozrzad do wymiany
Uszczelka pod klawiatura do wymiany
Lewy zacisk, tarcza, klocki lozysko.
Podwozie cale do spawania dziur tyle co w polskich drogach ale tutaj juz wina jazdy zima w norwegii duzo soli na drogach.
Na zimnym przerywa
Jak jest troche wilgoci tu i tam chodzi na 3 gary.
Pytanie mam do was Mitsumaniaki jakies ladne lampy przod, tyl, dokladki do zderzakow ?? bo w norwegii trudno o takie czesci a na allegro nie znajduje nic
A o to zdjecie Auta i jendej z miliona dziur w podwoziu
 |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 05-01-2014, 14:49
|
|
|
Przyjedź w lato do Polski i to pospawaj i zrób zabezpieczenie antykorozyjne na przyszłą zime.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
|
|