|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktos posiada wymiary walka rozrzadu do 1.8 mivec |
Autor |
Wiadomość |
lukas1
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Sportback Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 337 Skąd: Z domu
|
Wysłany: 31-03-2009, 22:30 Czy ktos posiada wymiary walka rozrzadu do 1.8 mivec
|
|
|
Witajcie Mitsumaniacy,
potrzebuje wymiary walka rozrzadu , krzywek, popychaczy i moze czegos wiecej , wlasnie startuje z projektem ( ruchomej prezentacji 3D ) silnika 1.8 mivec , moze byc inny z nowszych mitsubishi, ale wydaje mi sie ze najlepiej bedzie 1.8 mivec
Dziekuje z gory
Lukasz |
_________________ Z C4 na Lancera jak z chinskich trampek na chinskie korki |
|
|
|
 |
basik
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 1.8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 199 Skąd: Kraków (okolice)
|
Wysłany: 31-03-2009, 22:40
|
|
|
No to wyzwanie niczego sobie, niestety nie wiem czy taką informację znajdziesz bez rozebrania silnika konstrukcja jest nowa i mało w sieci materiałów na jej temat |
|
|
|
 |
lukas1
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Sportback Intense
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 337 Skąd: Z domu
|
Wysłany: 31-03-2009, 22:42
|
|
|
wiem ze to proble ze znalezieniem, probuje od rana i mozliwe jest znalezienie innych ale wlasnie zamierzam rzucic sie na glebsza wode i potrenowac projektowanie 3D
[ Dodano: 31-03-2009, 23:08 ]
jak nie znajde to zabiore sie za prosta V6 lub V8, moze ktos posiada duzo wymiarow jakiegos innego silnika
bede naprawde wdzieczny |
_________________ Z C4 na Lancera jak z chinskich trampek na chinskie korki |
|
|
|
 |
|
|