|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Panel radia |
Autor |
Wiadomość |
merf
Nowy Forumowicz
Auto: L400 2,5 TD '99
|
Wysłany: 07-06-2009, 13:20 Panel radia
|
|
|
Witam, mam pytanie odnośnie panelu radia i jego mocowania w L400, otóż mam oryginalne fabrycznie radio do L400 Mitsubishi-Kenwood i chcę je zmienić. Jest oryginalnie zamocowane i tu mam problem - ściągnąłem boczne plastiki ale dalej nie można dotrzeć do mocowań. Czy muszę wykręcać cały przedni panel i plastiki ? W instrukcji nic o tym nie ma. Pomóżcie jeśli zmieniał już ktoś oryginał w tym Miśku.. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-06-2009, 06:56
|
|
|
Merf, mozesz zapodac zdjecie, konsoli centralnej z radiem? Na 99% musisz miec kluczyki (druciki) do odblokowania zatrzasku. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
jahnzol
Nowy Forumowicz
Auto: L 400 2.5 TD
|
Wysłany: 30-01-2010, 11:36
|
|
|
Eee tam jakie kluczyki, wystarczy pilnik do paznokci trochę dłuższy porwać swojej kobiecie i trochę nim tam pogrzebać |
|
|
|
 |
kiliam
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Gear 4x4
|
Wysłany: 20-06-2014, 12:09
|
|
|
bez wzgledu na narzedzie trzeba odblokowac zatrzaski, chyba ze chcesz rozebrac pol deski rozdzielczej co juz jest ciekawe samo w sobie jak sie ma z dzien wolnego czasu |
|
|
|
 |
|
|