|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tłumik Carisma |
Autor |
Wiadomość |
Kolaszusza [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2009, 15:30 Tłumik Carisma
|
|
|
Witam wiarę mitsumaniaków!!!
My tu gadu gadu a kończy mi się tłumik (końcowy). Chciałem poprosić o radę ile może kosztować, czy używki wchodzą w grę itp.
Mój sprzęt to 1.8 GDI 1999r tuż po liftingu. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-04-2009, 16:33
|
|
|
Nie wiem czy tłumiki w GDI są jakieś specjalnie inne, ale ja w swojej cari 1,6 wymieniłem tłumik środkowy i końcowy firmy ASMET (zamiennik orginału). Tłumi wykonane bardzo dobrze, przejeździłem na tym niecały rok i byłem bardzo zadowolony. Cenowo również wypadały bardzo dobrze...już dokładnie nie pamiętam ale za w tłumiki, strumienicę, elastyczny łącznik z przodu, końcówkę ultera (dwururka) i robociznę zapłaciłem 700-800zł.
W przypadku używanego tłumika może się okazać, że kupisz taki sam jak miałeś. Nowy, nawet zamiennik, to zawsze z gwarancją itp. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 590 Skąd: bielsk podlaski
|
Wysłany: 06-04-2009, 22:45
|
|
|
ja w cwojej cari 1.8 ale nie gdi wymieniłem srodkowy tłumik firmy BOSAL i niepolecam go bo po roku juz byla w nim dziura ale naszczescie pospawanie zdało egzamin i jak anrazie spokój jest |
|
|
|
 |
|
|