|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 16-08-2009, 13:11 |
Witam. Mam problem z moim Miśkiem.. |
Autor |
Wiadomość |
Deli_2005
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer III 1,5 GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-04-2009, 18:18 Witam. Mam problem z moim Miśkiem..
|
|
|
Witam jestem wlaścicielem mojego Mitsubishi Lancer 1,5 GLX z 1987 roku od dwóch lat...do tej pory nigdy mnie nie zawiodl. Przed wczoraj jednak zaczą mi strasznie szarpać, a po dobaniu gazu na biegu jałowym wskazówka od obrotomierza nie idzie plynnie do góry tylko podskakuje....:( prawie wogule nie da się jezdzic....to stanęło sie tak nagle i nigdy wcześniej nie mialem z nim takich problemów...oddalem go wczoraj do mechanika ale on rozklada ręce po takiego gaznika nigdy nie widzial i sie boji za to zabrac bo za dóżo podciśnienia...
Gdzie szukac przyczyny?? Bardzo proszę o pomoc bo auto jest w super stanie... bardzo o niego dbalem i bede dbal...;-(
[ Dodano: 08-04-2009, 19:04 ]
Bylem u mechanika....okazalo sie ze popsól sie kondensator przy aparacie zaplonowym.... |
|
|
|
 |
|
|