[CA4A 1.6] Mitsubishi Colt Do ślubu :) |
Autor |
Wiadomość |
mikus_1984
Forumowicz

Auto: CAO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2011, 21:49 [CA4A 1.6] Mitsubishi Colt Do ślubu :)
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich Mitsumaniaków Chciałem Wam pokazać samochód jakiego pewnie jeszcze nie widzieliście:) Pomysł wydaje mi się oryginalny choć mógłby być lepiej wykonany, ale było tylko jedno podejście i wyszło jak wyszło.
http://www.youtube.com/watch?v=o2h542mL8-4
(ps. proszę nie odbierać filmu jako film reklamowy!!! Nie chce reklamować żadnego ze sponsorów, a za dużo zachodu żeby zakryć wszystkie reklamy. Mam cicha nadzieje że administrator wykaże serce i pozwoli zostawić link )
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 14-07-2011, 18:24
|
|
|
hehe dobry pomysł, jak trafi na mnie to pojade moim lancerem |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 14-07-2011, 18:28
|
|
|
Respect
mikus_1984, dlaczego nie opisałeś jeszcze swojego Colta w Naszych Miśkach? |
|
|
|
 |
mikus_1984
Forumowicz

|
Wysłany: 14-07-2011, 19:22
|
|
|
"rosomak1983" żebyś widział zdziwienie wszystkich gości jak zobaczyli czym przyjechałem po przyszłą żonę bo tylko 4 osoby wiedziały czym pojedziemy do ślubu. wrażenie - bezcenne!!! są rzeczy których kupić ni e można, we wszystkich innym można liczyć na Mitsubishi Colt-a
"mkm" nie opisałem swojego colta bo uważałem że nie ma czego opisywać, samochód jak każdy inny, ale skoro osobiści zwróciłeś mi na to uwagę to na pewno zrobię to dla Ciebie jaki i wszystkich inny mitsumaniaków
pozdrawiam |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 15-07-2011, 00:24
|
|
|
mikus_1984 napisał/a: | "rosomak1983" żebyś widział zdziwienie wszystkich gości jak zobaczyli czym przyjechałem po przyszłą żonę bo tylko 4 osoby wiedziały czym pojedziemy do ślubu. wrażenie - bezcenne!!! |
a zebys wiedział ze chetnie bym zobaczył. Trzeba było nagarac mikus_1984 napisał/a: | "mkm" nie opisałem swojego colta bo uważałem że nie ma czego opisywać, |
kolege autko zrobione ze smakiem, czekam na opis Jeden z ładniejszych coltów a fele miazga, nie chcesz sprzedac (felg) ??? |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
mikus_1984
Forumowicz

|
Wysłany: 15-07-2011, 12:49
|
|
|
felgi były do sprzedania jakieś 3 miesiące temu za 1200 zł wraz z oponami, ale nie było chętnych, więc je pomalowałem na biało (bo były złote jak w subaru, ale wszyscy mylili mój samochód z subaru co mi sie nie podobało i są teraz białe)
W chwili obecnej nie planuje ich sprzedać (żona nie pozwoli:) )
Ale jak bym miał dołek finansowy to na pewno dam znać tu na forum:)
A colt-a opisze jak znajde jakies foto.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|