Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
woda w środku lampy przedniej
Autor Wiadomość
gogan1 
Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-06-2010, 12:00   woda w środku lampy przedniej

Witam posiadam cari co lifcie i mam taki problem że czasami woda mi sie skrapla w środku przedniej lampy ogladałem cała lampe i nigdzie niewidać jakiegoś uszkodzenia lub pekniecia wiecie czy darady cos z tym zrobic zeby niegromadziłą sie tam woda

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 08-06-2010, 14:23   

A może jest nieszczelna na styku szkła z lampą. U mnie też jakiś tydzień temu zaczeła parować prawa lampa ale jak narazie nie mam czasu się za to zabrać.

demise 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 16V 96r
Wysłany: 13-06-2010, 09:47   

Miałem to samo odkręć sobie lampę wykręć żaróweczki.
Potem delikatnie ręcznikiem papierowym albo innym delikatnym papier powolutku wkładaj do lampy .Musisz zrobić taki "rulonik"i delikatnie nim ruszaj( oczywiście nie wrzucaj ich do środka musisz koniec mieć na zewnątrz bo zostaną już tam na stałe).Poruszaj lampą na boki i tak aż wyciągnie Ci całą wodę.
Potem trzeba zaopatrzyć się w silikon i objechać w koło między szkłem a plastikiem.
Można dodatkowo ściągnąć plastik z odpowietrzenia z tyłu lampy(jeżeli ściągniesz nie wyrzucaj schowaj sobie)

Opis oczywiście jest do mojego auta czyli Cari 1.8 16V -96'-Ty nie napisałeś jakie auto

Odpowiedz do tematu